Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 Kinect czy PlayStation 3 Move?

BiczuPL

X'a czy PS 3 ?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twoim zdanie lepszy jest :

• PlayStation 3
      36
    • Xbox 360
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP jak to PS3 nie ma wifi ? hahaha oczywiście że ma wifi nawet na opakowaniu pisze WIFI...

@Topic

Oczywiście że PS3:

-Darmowy internet, XBOX płatny

-Dużo Dużo więcej gier ekskluzywnych (i dużo lepsze niż na xboxie) xbox ma w sumie tylko z 4 dobre exy PS3 cale mnóstwo

-Ceny gier ? takie same

-Ps3 ma BD ( odtwarza też DVD i CD) xbox DVD pfff

-PS MOVE a KINEKT, na kinekcie nie potrzebujesz dodatkowych kontroletów bo sterujesz ciałem tak ? noo tak ale jest to tak nieprecyzyjne badziewie jeżeli ty zrobisz ruch to to takie opoznienie ze po 2 sec nasladuje twoj ruch, w PS MOVE postac na ekranie rusza się razem z tobą w tym samym momęcie, + jeszcze jeżeli poswieci ci troche mocniej swiatlo to kinect je wykrywa a tobą się nie zajmuje natomiast PS MOVE nasladuje te swiecące się kuleczki, więc światło , albo osoba przechodząca za tobą nie jest w stanie zakłucić pracy kamery , i w dodatku na PS MOVE można postrzelać :>

TAK WIĘC NASTĘPNY PKT DLA PS3

-PS3 może ci zastępować komputer nawet ( masz tam przeglądarke internetową (typu google) youtube itd + możesz słuchać muzyki filmy oglądać i wgrywać i wiele wiele opcji, na Facebooka, wszędzie można wejść

( WŁAŚNIE PISZĘ TEGO POSTA Z PS3)

CI co piszą że XBOX lepszy to poprostu fanboye i jak pisał kolega @UP żałują wydanych pieniędzy i oszukują samych siebie zachwalając xboxa :F

RMCF

Opublikowano

Bierz Playa 3 NA XKLOCKU MOŻNA JAJKA TYLKO SMAŻYĆ.

NA xlocku jakieś misie, gry dla dzieci.

Na PS3 strzelanki, bijatyki sama akcja!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bierz Playa 3 NA XKLOCKU MOŻNA JAJKA TYLKO SMAŻYĆ.

NA xlocku jakieś misie, gry dla dzieci.

Na PS3 strzelanki, bijatyki sama akcja!

Zupełnie się z tobą nie zgadzam..

Opublikowano

@UP jak to PS3 nie ma wifi ? hahaha oczywiście że ma wifi nawet na opakowaniu pisze WIFI...

@Topic

Oczywiście że PS3:

-Darmowy internet, XBOX płatny

-Dużo Dużo więcej gier ekskluzywnych (i dużo lepsze niż na xboxie) xbox ma w sumie tylko z 4 dobre exy PS3 cale mnóstwo

-Ceny gier ? takie same

-Ps3 ma BD ( odtwarza też DVD i CD) xbox DVD pfff

-PS MOVE a KINEKT, na kinekcie nie potrzebujesz dodatkowych kontroletów bo sterujesz ciałem tak ? noo tak ale jest to tak nieprecyzyjne badziewie jeżeli ty zrobisz ruch to to takie opoznienie ze po 2 sec nasladuje twoj ruch, w PS MOVE postac na ekranie rusza się razem z tobą w tym samym momęcie, + jeszcze jeżeli poswieci ci troche mocniej swiatlo to kinect je wykrywa a tobą się nie zajmuje natomiast PS MOVE nasladuje te swiecące się kuleczki, więc światło , albo osoba przechodząca za tobą nie jest w stanie zakłucić pracy kamery , i w dodatku na PS MOVE można postrzelać :>

TAK WIĘC NASTĘPNY PKT DLA PS3

-PS3 może ci zastępować komputer nawet ( masz tam przeglądarke internetową (typu google) youtube itd + możesz słuchać muzyki filmy oglądać i wgrywać i wiele wiele opcji, na Facebooka, wszędzie można wejść

( WŁAŚNIE PISZĘ TEGO POSTA Z PS3)

CI co piszą że XBOX lepszy to poprostu fanboye i jak pisał kolega @UP żałują wydanych pieniędzy i oszukują samych siebie zachwalając xboxa :F

Łosiu, na xbox'ie tak samo jest Youtube i inne tego typu gówna.

Tak samo fanboye piszą, że ps3 jest lepszy, a xbox'a nie mają.

@Topic

Osobiście sam posiadam xbox'a razem z bratem, a jedyna gra jaka mi wystarcza to FIFA 12. Grać w to można multum dni, oczywiście jeśli ma się kolegów, czy brata, ewentualnie pogrywać w internecie. Co do Gold'a, często są robione promocje za 1zł. Sam z bratem i kolegami przegrałem z ponad 200-300h licząc FIFA 11 i FIFA12. Co kupisz, to już Twoja sprawa, nie kieruj się decyzją innych, kup to co Tobie będzie odpowiadało, a wujek google zawsze każdemu do pomorze .

Podsumowując : Piszą ludzie, że PS3 jest lepszy od Xbox'a, a nigdy nie mieli Xbox'a, więc tutaj ich zdanie jest zbędne.

Aby ocenić, na czym lepiej Ci się będzie lepiej grało to po czytaj o tym w internecie trochę.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Xbox oczywiście lepszy.

Kinect wymiata, nie trzeba mieć żadnych rzeczy a do Playstation by pobawić się w move trzeba mieć.

Live drogi mówią tylko ci którzy nigdy nie widzieli ile kosztuje roczna opłata (marne 100zł za rok a za miecha 10 zł, nie wiem skąd wzieliście że 30zł)

Lepiej gry chodzą, lagów nie ma (przy necie na wsi 256kb 0 lagów) a na PlayStation u kolegi przy 2 mb lagi były.

Ładniejsza grafika - i ogólnie więcej gier jest na Xboxa niż na PS3

1_1_1541612706_cycki_sa_fajne_przez_admin_middle.jpg

Jeżeli też tak myślisz, daj plusa!

Wiilczek.jpg

Xbox 360 Yea! :D

Opublikowano

PS3:

-Przedewszystkim nowsza

-Darmowe multi

-Odtwarzacz BluRay

-1080p (poprzez kabel hdmi)

-Zajebisty wygląd menu (a nie jak w xklocku wszystko cukierkowe...)

-Move ( Pistolety itd ;)

-Kupujesz ps+ powiedzmy na 90 dni (54zł) I co miesiąc masz po kilka pełnych wersji gier do pobrania z psstore ;) oraz zniżki na inne gry ;)

fs_pc.png

Opublikowano

Nie rozumiem tematu O_o

Chodzi Ci ogólnie o Xbox'a i PS3 czy kinekta i move.

Jak to pierwsze to powiem,że w tej chwili bym kupił Xbox'a jakby nie trzeba było za neta płacić :D

Kinekt tak samo lepszy niż move,ale zagłosowałem na PS3.

Wszystko + prócz joistick spoczko,ale na Xbox'a wygodniejszy :)

logo1.png
Opublikowano

PS3 ,miałem też okazję mieć Xbox360 i powiem ,że ma bardzo wygodny pad w przeciwieństwie do dualschocka. Jeżeli chcesz za darmo grać w gry multi bierz PS a jeśli masz kasę to Xbox'a

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...