Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Vps dla mc

misio345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, szukam vps dla minecraft'a, tak aby miał z 2 gb ramu za jakieś 50 zł max. Widziałem już takie, nawet tańsze ale nie wiem czy można na nich stawiać, bo jest napisane, że z wirtualizacją OZvs czy coś nie wolno, ale nie napisali czy można bez tej wirtualizacji. Więc prosze was o pomoc. Inne takie tematy przeglądałem ale one są z lipca więc...

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

Nie polecam brać VPS już lepiej trochę więcej kasy i normalnego Dedyka kupić na VPS większe lagi są

Opublikowano

Nie polecam brać VPS już lepiej trochę więcej kasy i normalnego Dedyka kupić na VPS większe lagi są

Dedyk? Ja na początek polecam zakupić serwer na jakiejś stronie. Wiele osób kupuje na start dedyk 50 slotów, a gra max 12 osób.

misio345 w twoim przypadku polecam Ci kupić na jakiejś stronie oferującej serwery minecraft. Ważne jest to aby dawali przydział 64 MB RAMu na gracza bo przy mniejszym przydziale są wielkie lagi. Ja polecam Ci serwery z pukawka.pl sam tam kupiłem i nie narzekam na lagi.

Można prosić o zdjęcie warna? :(

Opublikowano

Ale ja już mam od 3 miesięcy serwer na ownserwer.pl wszystko git i tanio ale czasem znika nam nasz ram i idzie dla innych serwerów.

@up: Na serwerach serii VPS Basic nie zezwalamy na instalację serwerów gier (nie dotyczy gier przelądarkowych), dlatego jesteśmy w stanie zapewnić idealnie działanie oferowanych przez nas usług. Serwery są monitorowane przez cała dobę, w przypadku jakiekolwiek usterki podejmujemy natychmiast naprawę.

Walnij "Lubie to", to nie boli.

mca.pngczu.

Opublikowano

@UP

vihost odpada, bo jak sami piszą:

Na serwerach VPS w ViHost.pl na wirtualizacji OpenVZ obecnie jest wprowadzony zakaz stawiania serwerów minecraft.

Niedostosowanie się do zaleceń może skutkować blokadą i usunięciem danych z serwera.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

NO LOL już nie ogarniam po jakiego ch*ja piszesz temat skoro masz już hosting minecraft żal . Na vpsie nie postawisz mc możesz co najwyżej ts albo cs . Aby mc działał sprawnie potrzebuje minimum dobrego dedyka a takie są drogie .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...