Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak nie dostać banna na kolejne acc po hackowaniu

kam100ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam pytanie to tak, grałem na hackach i teraz chciałbym normalnie grać co musze zrobić żeby nie dostać już bana.NP:co usunąć z kompa itp.

Opublikowano

Najlepiej jakbyś formata zrobił :). Jeśli nie chcesz tego robić to usuń wszystkie hacki, nawet do innych gier i wykasuj combata. Przeczyść kompa jakimś programem, np. CCleaner, usunie różne śmieci z kompa. Oraz zmień adres MAC karty sieciowej, jeśli masz bana.

Opublikowano

Był już taki temat w tematym tygodniu z tego co pamiętam, ale tak

- zmiana adresu MAC

- zmiana IP

- reinstal CA

- usunięcie wszystkich hacków - do innych gier także

powinno wystarczyc

EDIT'

zmieniam nazwę tematu bo sam prefiks nie wystarcza....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ale i tak dostaniesz bana

Wtf ?

Ja miałem 14 kont zbannowanych, zbannowali mi MAC to go zmieniłem i gram do teraz...

Bo jesli Cię zbannują mozesz założyć nowe konto i grac na nim, tylko po prostu nie mozna miec hacków na kompie. My podpowiadamy bardziej "jak uwolnić się od przeszłości" więc co Ty pier....dzielisz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ok to tak przeczyszcze kompa i usunę hacki do combata (do innych gier nie mam :P) znaczy na urodziny LTC dostałem i nie chce złapać bana.Nigdy nie dostałem na IP ani na MAC.

Opublikowano

Sam nie usuniesz całości hacka.... Zawsze jakieś resztki ci zostaną... Format kompa musi być. Prędzej czy później Nexon ci coś wykryję i poleci ban. Sam hackowałem ale nie chciało mi się robić nowych kont po banach, zrobiłem reinstal systemu i konto mam do dziś.

Opublikowano

Hmmm pamiętam jak na 1 koncie dostałem bana za haxy i srałem się,że dostanę na 2 konto .

Moim patentem było :

1.Delete haxa

2.Delete loadera

3.Odczekanie tygodnia i gra od nowa .

Bana nie ma do tej pory .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...