Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][DL] Metin2 MultiBot by Slait 1.82

Lero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765501-U105386.png
 20.12.11 Metin2 MultiBot by Slait 1.82 

screentp.png

multihack.png

1308765429-U105386.png
 Tak 

1308765413-U105386.png
 Tak 

1308765487-U105386.png
 http://www.filesonic.pl/file/4309503825 

1308765466-U105386.png

1308765590-U105386.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4a1bd83ecaf28948e62cb82686200ea974928df205890aaba779b62af36c333b-1317397710 

1308765590-U105386.png

1308765578-U105386.png

1308765441-U105386.png
 1.8.2
+ Aktualizacja do najnowszej wersji Metin2
+ MobOnClick fixxed

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

xpdd6q.gif
Opublikowano

witam, mam problem z odpalniem.

zrobilem blokade hs by bypass, wgralem kamermoda, odpalam przez injectora o nazwie, Injector - PerX.

kiedy odpalam kamermoda, automatycznie okno cheatu się wyłącza.

proszę o pomoc, polecą like

Opublikowano

witam, mam problem z odpalniem.

zrobilem blokade hs by bypass, wgralem kamermoda, odpalam przez injectora o nazwie, Injector - PerX.

kiedy odpalam kamermoda, automatycznie okno cheatu się wyłącza.

proszę o pomoc, polecą like

Ta aktualizacja u mnie wszystko naprawiła, też tak miałem. Masz NET framerwork 4.0 ? C++ 2008 ? Powinieneś też mieć konto bez uprawnień administratora. Może masz 64-bit, a uruchamiasz 32-bit ?
xpdd6q.gif
Opublikowano

c++ 2008, pewien nie jestem, uprawnienia ustawione w zgodnosci, mam 32 bit i na 32 tez uruchamiam.

Opublikowano

Wejdź w C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework i sprawdź czy jest tam folder "v4.0.30319"

xpdd6q.gif
Opublikowano

ma ktoś jakieś informacje na temat tego czy bot dalej sie zatrzymuje w miejscu czy to zostało już na pewniaka naprawione ?

i jeszcze jedno pytanie: czy istnieje sposób by bot podchodził pod przedmioty i podnosil je ?

Opublikowano

w tej chwili wlasnie, spatchowalem, bypass wgrany hs zablokowane, ale gdy wgrywam kamera mam blad podczas instalacji zwiazany wlasnie z hackshield jakies pliczki..

nawet mniejsza z tym, nadal tak samo poprzez injector uruchamiam, kamer i ogolem gra sie odpala ladnie, ale po haxie ani sladu..

Opublikowano

Windows Xp

Tamte wersje dzialaly ladnie bez problemow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Windows Xp

Tamte wersje dzialaly ladnie bez problemow

Inne cheaty oprocz moda działają ?

xpdd6q.gif
Opublikowano

Inne działają ale oto chodzi ze z innymi wersjami tego hacka nie bylo problemow

Kacpersky Jak dziala Napisz a najlepiej wsac go na uplad Jakis i podaj

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy mają problem taki jak zury : spróbujcie tego

http://www.elitepvpers.com/forum/attachments/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/113237d1324413437-release-metin2-multibot-slait-metin2-multibot-1.8.2-slait-fixxed.dll.zip

i napiszcie czy działa.

xpdd6q.gif
Opublikowano

Hopoki dacie Ten plik na przeklej bo nie moge sie zarejestrowac ;D

Opublikowano

A ja mam taki problem.

Od niedawna mam Windows'a 7. Mając XP nie miałem żadnych problemow z odpaleniem bota. Odpalałem przez injector-perx i mi wszystko smigalo a tutaj w tym 64-bitowym injectorze nie moge ise polapac co trzeba robic zeby bot dzialał probowalem odpalac metina logowales sei na postac klikalem widow-inject i process-inject i nic.

Wie ktoś moze jak zrobić aby bot mi działał?

Opublikowano

W dll znajdz plik multihacka , w process name wpisz ( jak masz metin2pl to metin2client.bin , jak masz obejscie to metin2client.exe itd ) i gdy masz włączonego metka klikasz process inject

radiator0.jpg

Opublikowano

A ja mam taki problem.

Od niedawna mam Windows'a 7. Mając XP nie miałem żadnych problemow z odpaleniem bota. Odpalałem przez injector-perx i mi wszystko smigalo a tutaj w tym 64-bitowym injectorze nie moge ise polapac co trzeba robic zeby bot dzialał probowalem odpalac metina logowales sei na postac klikalem widow-inject i process-inject i nic.

Wie ktoś moze jak zrobić aby bot mi działał?

Spróbuj innym injectorem. Albo rób tak jak tu :

http://www.youtube.com/watch?v=uWm3jL9fh7A

xpdd6q.gif
Opublikowano

e a ja mam taki blad ze wlaczam bota przez injector perx i wyskakuje mi na chwileczke obraz z hackiem a pisze metin2 przestal dzialac mam w7 32bit

Masz zablokowanego hs ? Nie blokuje nic programu (Firewall, Antywirus) ? Zrób wszystko co pisałem we wcześniejszych postach.
xpdd6q.gif
Opublikowano

Mam coś takiego. Włączam tak jak na filmiku ,tylko ze gdy klikam process-injector to nic mi sie nie pojawia ,wyskakuja logi ale dalej nic.

Robie tak:

Odpalam start.bat ,wlącza mi sie metin. Właczam injectora wybieram dll i loguje sie na postac wybieram postac i klikam process-inject i wyswietlaja mi sie obok logi ale bot nie wlacza sie i nie wylacza sie injector.

A jeśli chodzi o inne injectory to jakie? bo na injector-perx mi ine dziala bo wlacza sie bot ale metin nie i pisze ze metin2 przestal dzialac i sie wylacza.

Opublikowano

e a ja mam taki problem ze mi nie dziala kamer mod bo mam tak odinstaluje metka , zainstaluje na nowo spatchuje , zainstaluje kamermoda jest ok wylacze kompa i wlacze chce urochomic kamermod Pisze FIle Not Found i gdy probuje spatchowac pisze ze nie moze i zeby nie robic tego z kazdym wlaczaniem spakowalem metin2client.bin i zamienilem na exe i dziala ale nie wiem czemu jest taki blad ;/

PS :jak probuje zamienic z exe na bin to tak jakby sie usuwalo ;/

Zbieram minusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...