Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paktofonika - Koncert upamiętniający 26.XII.2011r.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoczyl z okna bo jeden wielki rap to JP'eki i hooligani

po nocy ludzie boja sie wychodzic z domu przez takich kryminalistow

Mysla ze jak kogos napierdola to sa fajni pro elo koxy i jak majac 15 latek spala papierosa to sie dowartosciowywuja hah

100% jp'ekow to takie dzieci z patologicznych i biednych rodzin

Dziekuje Pozdrawiam jest to moje skromne zdanie

Opublikowano

PLUS I MINUS JESTEM BOGIEM WIĘCEJ UTWORÓW NIE PAMIĘTAM BO CHODZE DO GIMNAZJUM I SŁUCHAM MAGIGA BO MA FEJM WŚRÓD MOICH RÓWIEŚNIKÓW

Opublikowano

ja nie pojade.. za daleko. nigdy go nie lubilem ale mial kilka dobrych kawalkow. Nie slucham peji i innego gowna jp. Potem tylko dzieci debilizmu z tego wyrastaja. Bardzo lubie malpe ostrego i niektore pezeta i sokola. to sa poeci.. lepsze to niz - kurwa jebac kurwa policje kurwa itd.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

up/ urzekła mnie twoja historia.

Magik ma wyjebane teksty.

"Ze mnie robisz idiotę?

Robiąc z siebie idiotę

No to kwita

W nowym świecie Cię wita eM A Gie I Ka i Paktofonika... "

Opublikowano

Co do koncertu wybrałbym się ; ) Ale za drogo ; /

A co do postów niektórych fenomem kalibra i paktofoniki polega na śmierci Magika taka jest prawda dużo osób tak uważa gdyby magik nie 'wyszedł' przez okno paktofonika nie byłaby tak sławna przypadek taki jak z 2Pac'kiem .. Chociaż Paktofonika jest dobra jak i Magika ale gdyby nie jego śmierć byłoby inaczej.

Opublikowano

Co do koncertu wybrałbym się ; ) Ale za drogo ; /

A co do postów niektórych fenomem kalibra i paktofoniki polega na śmierci Magika taka jest prawda dużo osób tak uważa gdyby magik nie 'wyszedł' przez okno paktofonika nie byłaby tak sławna przypadek taki jak z 2Pac'kiem .. Chociaż Paktofonika jest dobra jak i Magika ale gdyby nie jego śmierć byłoby inaczej.

Ale nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...