Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dexless

Exsiliun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heloo. mam problem bo mam 45 lvl assassin, i od niedawna chcialem byc dexless aby miec wieksze hity ;x. Ale niewiem czy bedzie mi sie to oplacac bo mam juz 45 lvl i dodawalem 2 dex i 3 luk co lvl wiec normalnie. doradzcie czy zostac juz normalnie czy dexless. moje drugie pytanie to czy na 45 lvlu moge zostyac Night Stalkerem ? bo sporo ludzi widzialem jak byli takimi na 32 lvlu lub 31 i mogli uywac cos w stylu Flash Jump... Prosze odpp.

Opublikowano

Masz temat od pytań. Zresztą są to pytania okołopostaciowe a to forum o hackach. O to powinieneś pytać na np. cloudparku.

Ale...

1. Dexless - max. 25 dexa, nie więcej. Więc musiałbyś resetować staty itemami z CS co się nie opłaca (tylko do hp vash~ ale nvm)

2. Są to postacie KoC...

@up

Grrr... xP

1644b8636667.png

Opublikowano

Wiem w życiu jest czasem ciężko , ale raczej nie możesz sobie przerobić postaci na 45lvl na night walkera . Ludzie myślcie czasem.

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...