Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piszemy suchara na osobę wyżej.

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczuch lami między obiadami i pije actimel z menelami pod sklepami i ru**a się pod stołem z pedałami jednocześnie tańcząc na róże z gwiazdami. Pobijesz?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lmfao Baby skoczył na drzewo którego nie było bo gonił go biało-rózowo-czerwono-czarno-niebieski nierasowy murzyn który chciał go zgwałcić tamponem XII wieku. Wskoczył na lipe, spadła szybszka, w locie się zamieniła w Ananasa a na końcu jak wylądowała w Banana. Spadł z drzewa prosto na krzywego kutasa murzyna koreańskiego, gdzie poczym zmarł na katar dwa lata przed urodzeniem. Obudziłeś się w samolocie skuty łańcuchem z nici, co spada prosto na Autobus którego nie ma, Samolot jebnął, a ty wyleciałeś ze spadochronu z krawężnika dopiero jutro. Nagle zobaczyłeś Ser który może się przydać z dziurami zakrytymi łososiem, najprawdopodobniej wyruchał go Krzysztof Kononowicz, widzisz Helikopter, wsiadasz do niego siedząc na rowerze następnie rozwiązałeś sznurówkę masochisty bałwana który zgwałcił cię trąbką E. Presleya. Przybyła noc, drzwi skrzypią a ty budzisz się w środku jesieni na kolędzie gdzie jest zamek obity pestkami z miodu i wbita jest kukła wściekłego nietoperza Leszka który ma na celu zjeść Tajemniczy Budyń.

10906.png

Opublikowano

@Paczuch zacny suchar. Prawie się najadłem ;)

Paczuch chodzil po naszych zajebistych drogach. Widzicie jak one wyglądają...

Paczuch sra w poprzeg

Opublikowano

Chuck norris szybciej stoi niz ty biegniesz

Holly zostal skazany na trzy tygodniowe dożywocie, bez możliwości wcześniejszej beatyfikacjii

Opublikowano

Paczuch napisał lub skopiował jakieś gówno i myśli, że ktoś to przeczyta.

Raczej nie. ^^

Miałem wenę i tak mi się nudziło to układałem jedno co nie jest z drugim wspólnego, w podtekscię. ^^

10906.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...