Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wingi !! WOW !! Help ;p

tackill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko na zhypermu jeszcze dla Lorda mi nie wyszło

-----------------------------------------------------------------------------

ja

ahh n/c smile.gif widac ze nie znasz servera zhyper mu bo tam nie mozna uprac plachty 3 lvl dla Lorda tylko mozna kupic....
a muszę znać ? ja tam nie gram ...

jak nie znasz to po co wchodzisz na server i pierzesz wingi :) dobra dość spamu na dziś :) i więcej nie odpisuje na Twoje głupie i niepotrzebne wypowiedzi....

ziomal zobasz screny i powiedz co o tym myślisz :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robilem wingi dla kolegi ;) i zauwazylem ze dla dl'a nie wychodzily ;p , da sie zrobic jakies itemy za pomoca pakietow czy tylko wingi ?

a co do screenow to wierze ci ze umisz ;).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

z tego co sie doczytalem niestety nie na wszystkich....

aby na 1.04d ....

i tylko wingi 3nd i piorka 2nd sie da......

taki bug....

Opublikowano

c1 04 86 04 <<<<<<<<<<<< Pakiet

C1 04 86 0B <<<<<<<<<<<< Pakiet

Nie sprawdzalem :) bo nie umiem :)

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

C1 04 86 xx wystarczyla chwila na google , pozatym juz teraz wingi stoja 20s i pelno ich na rynku wiec zebyscie sie nie zwrajezyli to macie ;P

xx-bo tak publika chciala ^^

Opublikowano

no i co Ty zrobiles? teraz dzieki Tobie winig beda za free bo kazdy bedzie chcial sie na tym wzbogacic.. n/c

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

eh nie chce mi sie patrzec na to jak jakis koles sprzedaje 2 ziomowi wingi po 30s na ktore nie wydal nawet chaosa

Ps. Pewnie zara bedzie ze taka gra i tyle

Jak admin tak uwaza niech wywali posta :)

Opublikowano

dlaczego sie nie da sciagnac zhyper mu ? ;p

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Opublikowano

to czyli dalem dobre pakiety ?

a moze ktos jeszcze napisac jak je wpisac do catastrophe ?

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Nie ty brodek podales zle pakiety. Dobry podal Kerju.

A co do Kerju to sam mozesz edytowac posta i wywalic pakiet. Podanie publicznie pakietu zle wplynie na server. Same wingi będą warte tyle co small axe...

EDIT: Borysek mozna powiedziec ze sa juz za free.. przeciez 20 souli za wingi to grosze..

Opublikowano

i dlatego ja nie dalem... bo szkoda zeby wingi 3 lvl+2opcje byly za free ^^ ja bym edytowal tego posta

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano
C1 04 86 xx wystarczyla chwila na google , pozatym juz teraz wingi stoja 20s i pelno ich na rynku wiec zebyscie sie nie zwrajezyli to macie ;P

xx-bo tak publika chciala ^^

Opublikowano

jak zmininmalizować zhyper mu z włączonym catastrophe?

PS: płace 70S+itemki za poprawny pakiet!

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

dzieki kokosz nie chce zeby na servie wingi chodzily po 1s :D i tak nie gram ale szkoda mi servera 2 strona szkoda ze teraz na zhyper kazdy ma full itemy albo z paryma opcjami no szkoda kiedys tak nie bylo i fajnie sie gralo... ;)

95a062c8256b792f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...