Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak pobiorę tą nową wersje alteriwnet m2 demo to czy bede mogł grać w tą normalną?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak pobiorę tą nową wersje alteriwnet m2 demo to czy bede mogł grać w tą normalną?

Demo alteiwnet? Nie spotkałem się z taką i wątpię czy taka istnieje, podaj linka.

Link nie działa i używaj opcji edytuj :D .A tak poza tym to po co ci jakieś demo jak na stronie altera masz normalną wersje multi mw2?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

nie będzie Ci działać normalne ... bo gra się aktualizuje. Ja tak przynajmniej zrobiłem i w normalną nie mogę grać bo wyskakuje jakiś błąd , że pliku nie ma

Bot creator 😀

Opublikowano

Dokładnie

W demie jest 2 nowe mapki i nowa broń ale to tylko na niektórych serwerach. Alteriwnet udostępnia też 2 serwery na których prezentowane są nowe tryby. Oraz listę serwerów można filtrować.

Jest to demo nowej odsłony gdzie będzie 6 nowych map oraz 2 nowe bronie(snajpa z CoD MW 1 i jakaś strzelba)

Opublikowano

A włąsnie jak otwieram te demo to mi wyskakuje okienko żeby wpisać Hasło i login chyba z forum altera ale ja sie tam zarejestrowałem i jest napisane nadal że źle nie wiem czemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...