Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowal W Dt

Drewko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić zeby się dostać do kowala w Dt, bo czasmi wyrąbie przy tych pieczeciach a jak juz sie uda nam przejsc dalej to byly metki 65lvl polowe zycia mu zabralem i wylogowalo.... wydaje mi się że kowal powinnien być przed metkami?? Daje 5 za pomoc

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

tak kowal jest zaraz po pięczęćiach , napierw trzeba wybic all moby na koncu króla , widocznie zanim przeszedłeś na 2 strone piertra z kowalem to ktos zabil króla i przeniusł na up piętro

Opublikowano
tak kowal jest zaraz po pięczęćiach , napierw trzeba wybic all moby na koncu króla , widocznie zanim przeszedłeś na 2 strone piertra z kowalem to ktos zabil króla i przeniusł na up piętro

masz 5

a jak oni robia ten trade bug?? bo mnie wala i okienko handlu wyskakuje (jak mnie zabija to nie da sie wstac w dt)

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

przydatny sposób ;D przydaje sie do metków w red gdy ktoś ksuje ^^

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

sejkum chinole nic nie wymyślili poprostu opcja blokuj chandel jest zbugowana i czasmi dziala czasami nie , tak bylo na pl teraz naprawili to i dziala dopoki sam nie odblokujesz

na mymetin2 jest jeszcze zbugowana

a tego buga ty sam nie dasz rady zrobic trzeba we 2

robi się go tak ty klikasz prawym na kolesie zebys mial panel wyswietlony u gory czyli przyjaciel , handel itd wtedy 2 osoba go deda gdy on upadnie musisz miec caly czas ten panel jak on juz lezy to wtedy dajesz handel i se stoisz dopoki go nie przeniesie albo nie wylonczy metka za pomocą menedzera zadan

nie wiem jak to jest na Mymetin2 ale na PL za to jest ban więc na mymetin2 chyba tez

Opublikowano

Dobra juz nie ma co sie bawic z tym handlem i tak bana dostalem na qyyt2 drugiego... nie polecam wogole zaczynac tam grac...

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

• Dodaj nową pozycję...