Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sklep i konto

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedwczoraj ściągnęłam na mój komputer Rappelz, już kilka godzin przegranych i wbitych lvl.

Jednak ciągle pojawia mi się jeden błąd (chyba to błąd).

Kiedy wejdę na stronę główną gry, zaloguje się w panelu i nacisnę na button "Moje konto", co chwile pojawia się komunikat, że link aktywacyjny wygasł lub, że konto nie istnieje. Od czasu rejestracji musiałam już chyba z 6 razy ponownie wysyłać link aktywacyjny, by móc zalogować się na stronie bez żadnych problemów. W grze oczywiście konto istnieje, jest aktywowane i nie pojawiają się żadne techniczne problemy.

Druga sprawa to sklep rappelz:

Nie za bardzo rozumiem o co w nim chodzi i potrzebuje waszej pomocy :)

Mianowicie, przyzwyczajona jestem do tego, że w wirtualnych sklepach gier można przeglądac rożnego rodzaju przedmioty, jakie możemy zakupić.Tutaj natomiast mam tylko i wyłącznie możliwość zakupu gpotato.

I tutaj nasuwa się moje pytanie- czy te gpotato skupuje się, by następnie móc je wymienić za przedmioty, nie w wirtualnym sklepie, a w grze u np jakiegoś NPC?

Z góry dziękuje za udzielenie odpowiedzi.

Opublikowano

Na pierwszy błąd może jedynie pomóc administrator . Zapraszam do tego tematu ,aby zaczerpnąć informacji na temat jak się z nim skontaktować .

http://www.mpcforum.pl/topic/240161-tutkontakt-do-gm

Co do drugiego problemu to masz screena ;) Zaznaczyłem kółeczkiem gdzie musisz kliknąć,aby dostać się do sklepu :)

wredna.png

Opublikowano

OK, dzięki wielkie.

Ostatnie pytanko i można zamknąć temat:

Mam jeszcze problem z doładowaniem gp, mianowicie pokazuje mi, że mogę je doładować dopiero za 3 dni (ale te 3 ni pokazuje od 2 dni :D)

Czy w tej sprawie też mam się zgłaszać o administracji?

Opublikowano

Ależ ty masz zbugowane konto ;*

No nic to jeżeli pisze poczekaj 3 dni to radziłbym poczekać ,ale jeżeli od 2 dni tak piszę to raczej napisz do administracji :)

// Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...