Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mineserv.eu

Kingdoms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chcę założyć serwer Gold 20 slotów Miał go ktoś kiedyś? Bedzie dobry i bez lagów?A i czy jest możliwość kupienia tych craftów w DotPay za pomocą banku BGZ i co tam wybrać bo ja nie widze rubryki z moim bankiem... Dam lajki

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc to nie opłaca się brać Oferty Gold za 30 zł bo masz tylko 1 GB, lepiej kupić jakiegoś VPS i mieć 4GB + 40 Slotów za tą samą cenę.

Mineserv.eu nie ma formy płatności we wszystkich bankach i może dlatego nie ma twojego.

Masz BGŻ - Bank Gospodarki Żywnościowej :D

Opublikowano

VPS (Virtual Private Server) - Jest to podział maszyny, jaką jest serwer, na kilka mniejszych, wirtualnych. VPS umożliwia pełny dostęp do konta root.

Opublikowano

Virtual Private Server, jest to podział jednego komputera na wiele, jest to o tyle dobre rozwiązanie, że jest znacznie tańsze niż serwery dedykowane oraz każdemu wirtualnemu serwerowi przydzielone są odpowiednie zasoby sprzętowe maszyny (przede wszystkim zależy to od wykupionego pakietu). Tymi serwerami podobnie jak dedykowanymi możemy zarządzać dowolnie, instalować oprogramowanie, konfigurować zainstalowany system, a w razie jakichkolwiek awarii pomoże nam osoba z działu technicznego. Zaletą na pewno jest to, że możemy go dobrać dokładnie do swoich potrzeb. Natomiast jeżeli nasze potrzeby zwiększą się, możemy wykupić pakiet wyższy i tym samym dostosować VPS dokładnie pod swoje potrzeby.

Opublikowano

Dalej tego nie rozumie ;p Powiedz tylko czy to będzie tak jak dedyk Czyli wgranie pluginów,mapek i odpalamy a potem tylko zabawa w pluginach albo coś tak? czyy jak?

Opublikowano

Wydaje mi się że po to jest forum żeby się dowiedzieć czy coś a nie że gogle nie boli

To poo co tu pisałem jak jest google pomyśl

Opublikowano

Dam ci radę, szukaj niemieckich VPS bo polskie to najgorsze gówno jakie jest na rynku... A VPS'ów jest wiele, nie podałeś szczegółowych danych.

Opublikowano

http://hostdell.pl/

hitme.net.pl

http://www.vpsinn.pl/

Może zaspokoją twoje rządze Minecraftowe.

Nie ma bardzo dobrego a zarazem taniego..

Jest jeszcze jeden host, tani i dobry bo H@ serwera MC ma na nim a ja mam na nim Admina to wiem, tylko że nie wiem jak się host nazywa.. Ale dobry jest bo tylko 2 GB I 40 slotów i zero Lagów.

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc to nie opłaca się brać Oferty Gold za 30 zł bo masz tylko 1 GB, lepiej kupić jakiegoś VPS i mieć 4GB + 40 Slotów za tą samą cenę.

Mineserv.eu nie ma formy płatności we wszystkich bankach i może dlatego nie ma twojego.

Masz BGŻ - Bank Gospodarki Żywnościowej :D

Podaj chodź jednego VPS'a który oferuje coś takiego za tą cenę. Za taką cenę to chyba oferują tylko ram w tym pakiecie. procesor, dysk oddzielna opłata :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...