Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban na IP

Yorsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od pół roku próbuję skasować bana na IP jakiego dostałem w CA. Próbowałem wielu sposobów takich jak SMAC 2.0 albo zmienianie adresu mac karty sieciowej w ustawieniach, niestety z zerowym skutkiem. Ban jak był tak jest. Wysyłałem nawet przepraszającego emaila do panów z góry ale nikt nie odpisał. Sposób na zmianę IP poprzez komendy ipconfig/release i ipconfig/renew też nic nie dały ponieważ wyskoczył mi następujący komunikat "nie można przeprowadzić żadnej operacji na karcie Połączenie lokalne, ponieważ nośnik/kabel tej karty jest odłączony". Posiadam router. Jeśli ktoś wie jak zaradzić temu niech napisze posta albo bezpośrednio do mnie na gg 38709742, będę niezwykle wdzięczny. Błagam, pomóżcie mi. Jesteście moją ostatnią nadzieją

[...]

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Wytłumaczyłem Ci na gg :D

Mam nadzieje że pomogłem xD

Musisz system przeinstalować , nic innego nie zostało.

Opublikowano

Tutaj tez byś wytłumaczył :P ?

Bo mam bana i pisze you ...... Permamentlt ...

Zmienialem w ustawieniach i smac i td i dupa co dokładnie z tym systemem zrobic?

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Ok.

;)

Nie mogłem jakoś tuta znaleść , ale ok ;D.

Powiem wam tyle.

Jak dostaliście sporo już banów , w tym poleciał na Mac'a ...

To znaczy że zarwaliście tak zwanego "special bana"

Musicie poprostu zainstalować od nowa system , przez metode bootowania , a nie tą zwykła <_<

Po reinstalu powinno działać.

Nie wiem w 100% jak to leci z systemem czy można na ten sam i bd działać czy odrazy np.Z Xp na 7 i dopiero.

Metoda prób i błedów.

Ja jeszcze tego nie miałem (tego nowego specyfiku) , ale ten stary że Adresu Mac nie mogłem wgl. zmienić tak załatwiłem zmieniłem z XP na 7 xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pragnę podziękować za wasze odpowiedzi. Przeinstalowałem system na ten sam, zrobiłem nowe konto i działa. Dzięki, kocham was :)

[...]

Opublikowano

Zaraz to ja miałem bana robiłem wszytko tak jak ty i dupa. Aż przeinstalowałem system to też nie pomogło, ale po reinstalu mogłem zmienić Adres MAC i zadziałało. Pozdro.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Heh, pograłem jeden dzień i znowu ban.... ja się chyba rozpłaczę... nie używałem żadnych hacków ani nic

[...]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...