Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Haker?

bartus12342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem dziś oferte wymiany za inne konto no i podałem kolesiowi passy do swojego konta bo chciał oglądnąc, nie bałem sie ponieważ nic nie mógł zmienic bo hasło do maila było inne. Dziwnym trafem koleś po 5 sekundach miał konto na swoim mailu bo byłem zalogowany na stronie. Jak to jest możliwe jakiś bug w metinie?

c(;

Opublikowano

jak miałeś te same hasło do emaila takie co do metka to zalogował sie to stronke metin2.pl zobaczył twojego meila zalogował sie na maila i zmienił ci meila :D i po koncie

Opublikowano

Jedno jest pewne masz juz po koncie! Bo kto mądry podaje hasła obcej osobie.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Heh tyle wymian juz miałem i nic sie nie działo. Koleś mi pisze że jak ja dam pierwszy on da drugi i nawet akceptuje pierwszy maila. Jedno jest pewne na maila mojego nie wszedł;

c(;

Opublikowano

Wystarczy że widział jaki masz login, a złamanie nowego hasła to nie problem(opcja przypomnij hasło). Więc na przyszłość lepiej nie wymieniaj się kontami w taki sposób.

Opublikowano

Jedno jest pewne.

Zle to zrobiles. Tak czy siak mogl Cie okrasc i tez bys mial po koncie.

Podawanie swoich passów komus kto nie da Ci nic w zamian jest glupota.

Opublikowano

Eq schowane do dozo miało być ogladniecie kont ja mu dam do woja on do sury. A co mu z tego że dał przypomnij hasło jak konto na moim mailu było.

c(;

Opublikowano

@Up

No nie wiem czy nie przestępczego ;)

Ale on mi maila nie ukradł ! nawet nie wchodził na niego a potrafił zmienić maila przypisanego do konta

c(;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...