Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage] Moje pierwsze montage - Kill Creek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

montage nie jest zły pod względem "sklejania" ale pod względem skilla to... Nie chciało mi się drugi raz ogladać xD, ale pokazałeć coś więcej od multi ? Do tego na montage skoro masz się pokazać - tak to ujmę to nie szpanuj że wbijasz multi M416 CQB bo to wygląda Hmm - smutno ?

Czyli tak :

- jak nagrywasz nie graj z M416 CBQ

- pokazuj lepsze momenty od multi killa

- znajdź kogoś kto Ci zrobi dobre intro, bo szczerze to intro jest... Hmm napiszę tak jak wyzej - smutne :>

Wtedy będzie to lepiej wyglądało. Tak na teraz to ocena mniej więcej 6/10 bo za słabe momenty pokazałeś, ale montaż jest ok

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Bebson

Jedno ultra wbił xD.

@TOP

Montaż całkiem dobry, ale gra już trochę gorsza. Tak ogólnie to 6,5/10

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up / 2xUp

Jestem pewien że chłopak nie gra na każdej grze z frapsem , i niestety nie może ująć tych lepszych momentów.

@TOP

Nawet nawet..

Szybciej snapą byś mógł operować ( wiem , wiem ...niby jestem takim noobem itp. ale sporo o tym wiem :D )

QS ogarnij bardziej :D

Harda jak byś robił czasem nie zaszkodzi , choć ludzie by mówili że campisz.

Skacz więcej , szybko się ruszaj , serio często to pomaga nie dość że ciężko Cb trafić + możesz ty jeszcze takiego delikfenta trafić , jak między skokiem chwile poczekasz i znów jedziesz :)

To ub byś wbił.

Chcesz wal do mnie w grze lub tu na PW , możemy wspólnie pograć Snipers Only :D

Opublikowano

@Up / 2xUp

Jestem pewien że chłopak nie gra na każdej grze z frapsem , i niestety nie może ująć tych lepszych momentów.

wiadomo, że nie każdy ma kompa genialnego i nie na każdym pociągnie fraps i CA bez żadnych laggów, ale jednak ja na miejscu autora wolałbym poczekać kilka dni i nagrać lepsze chwile. No ale jest całkiem nieźle :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jak na pierwszy raz reeeweeelacja ;)

1.Zmień intro

2.Pokazuj tylko ciekawsze momenty, nie którzy zaczynają się nudzić

3.Potrenuj ze sanjpą

4.Oprócz ze snajpą potrenuj z pistoletem, może z tego wyjśc ciekawe combo (np. kill SR,kill pistol,nóż,SR)

5. Daje 9/10 na zachętę.

beznazwy2kopiao.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up

0% skilla

Sry bardzo , ale by ultra nie zrobił.

Każdy się uczy , zamiast tego mogłeś chociaż go pocieszyć a nie dołować ><

Opublikowano

0 skila?

Haha z moim kompem nie nabilbys nawet multi z nagrywaniem. Nie jestem Turnerem ale tez nie jestem nobem.

NX?

masz cos do tego ze kupuje nx? Turner myslisz ze skad ma aw lub inne bronie?

beznazwygr.png

Opublikowano

Muzyka - Co to wgl jest o.O

Montage - Strasznie fajne intro zrobisz mi takie :D!?

Gra - Całkiem ale to CQB na respie i niecelne strzaly z awp do gościa 5 m od ciebie :< 5.5/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam 11lat a gram lepiej

Muzyka- Co to za śmieć lepiej byś mógł dać dubstep albo drumnbass,a

Montage- Intro jak z śmietnika

Gra-Mam 11 Lat A Gram lepiej z G36e i L96a1 CQB Czyli broni dla noobków graj z g36e poducz sie L115a3 albo l96a1

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

chociasz troche accoladesow mogles wbic... moj montaz 1 tez byl do dupy, ale byly same unbelivble na randze msg ^^ i cqb tez bylo >.< wstyd ^^ ale jak sie nie mialo wtedy kaski to sie gralo ;D

dlagimba.png
Opublikowano

Filmik nawet,nawet .A CQB ,każdy kto gra w CA zrobi + multi tą bronią bo to banalna broń do opanowania i jeszcze popracuj nad snajpą.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...