Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]podexpienie bufki

FredOporek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

chciałem bufke podexpic do 75lvl, w v2 zeby do groty była, narazie ma 54 lvl, zalezy mi żeby to nie trwało to jakoś długo wiec co polecacie mi kupic z is zeby poszło to szybciej napewno zaopatrze sie w pierscien expa na tydzień+ słyszałem ze sa jeszcze jakies rzeczy które podnosza ilość doswiadczenia, dobrze tez jakby nie było za drogie.

Opublikowano

nie nic wiecej;] pierscien expa jak bys mial jeszcze z czegos bo podobno te bonusy sie albo sumują albo są na dluzej ;] nie marnuj wiecej na is bo sie nie oplaca na tym lv;] choc wiele osob od 1-75 uzywa njczesciej;]

Opublikowano

jeszcze zakup branse milosci (jak masz z nia slub) i wtedy duzo expa edziesz miec i potem szalejesz podexpiajac w pt przez lacznika w v2 szpony i szybko poleci . pozdro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

pd z is/pd z metka branza z is, ks lidera i o ile istnieje na plu jakiś wierzchowieć co daje expa to jeszcze to. I chwila moment i wbijesz; ]

Opublikowano

PD pomoże tylko Tobie, ponieważ buffka będzie stała i nic nie robiła, więc bonusu doświadczenia nie będzie dostawała.

Lepiej kupić Księgę Lidera.

Opublikowano

@up. Ale skoro kupi PD na szamance to będzie dostawała x2 :D No i chyba, że szybko na maxa chcesz jej wbić to kup KS lidera..

/Nie będzie dostawała bo stoi w miejscu. Sam to testowałem :)

Opublikowano

omg jakie bzdury piszecie jak kupi dla buffki p dos to normalnie bd jej działał nawet jak mobow nią nie bije...

i nie pisac ze nie działa bo działa nie ma bata działa ;D

kup jej p dos i nadropaj sobie jeszcze troche z redlasu (i moze masz ks lidera to tez mozesz uzywac)

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...