Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] gold pack na PBDOBota ktos mi zajebal

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakis debil zaje*al mi goldpacka na PBDOBota... -.- czy da sie go jakos odzyskac? Prosze o pomoc!! I czy ten ktos mogl zmienic emailo na PBDOBota bez potwierdzenia?

Nikt nie umie pomóc?

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Up dobra ale gdzie? Nie mam innego konta z silver albo gold packiem. No chyba że jakoś można napisać do pomocy technicznej a ja nie wiem jak

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

zaloz se to inne konto i napisz o co chodzi proste najlepiej pisz do mr smitch albo anderson to sa jacystam glowni modzi chyba

Opublikowano

hmm zaloz byle jakie konto na darkrobit-bot.com i zoabcz czy jest nadal twoje konto jak chcesz zaraz ci to sprawdze

Ps. to nie ja ci zabralem ;)

@edit

hmmm jelsimiales 61 postow

w pazdzierniku 6.2011 to znaczy ze ci ukradli i zmienieli ci pasy (razem z loginem)

@edit 2 wpisalem damianww w wyszukiwarce i... mam linka do twojego konta

http://darkorbit-bot...=profile;u=2008

@edit 3 ta sama sygnatura co ty tutaj masz

Opublikowano

Damian gdybyś się wyróżniał to bys silvera nie stracił . Każdy z goldem jest narażony na stracenie licencji , np. taki Szymon . Myślał że będzie fajny jak się będzie udzielał i pomagał, a skończył bez licencji z jakimś kapitanem :D Podziękujmy wspólnie Evilowi , bo właściwie to dzięki jego postom stracił licke.

Najlepiej napisać raz na tydzien gowno wartego posta a tak to lać na ich forum . Ja też, chciałem coś dobrego zrobić, upnąłem mojego rsb shootera, kilka godzin i ban na ip. Nie warto, uwierzcie.

Opublikowano

@@Polandxxdd dzieki za pomoc ... sproboje odzyskac

EDIt

A ty Sunnyline2 zamknij ryja bo ci ktos moze obic. :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@UP ok dziekuje ;) a i nie mowie że ja to zrobie tylko "ktoś" :P

Dobra napisalem do Andersona teraz czekac na odp . trza :)

DOWN jaki maggociku? o.O;p

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Zgłoś na policję :D

@damian Jeśli nie znasz Maggota, to wiedz, że szatan się Tobą interesuje. Po prostu poszukaj w userach.

@Szymcio widziałeś arcydzieło Evila?? xD

http://www.mpcforum.pl/topic/509399-inne-najlepsza-praca-konkursowa/

Szymon tylko usiądź :D i nic nie rób Evilowi, bo pójdziesz siedzieć ^^@Ci u dołu, kurwa to nie chodzi mu o osobę czy coś tylko o podkreślenie swojej wypowiedzi :DKto do mnie na gg pisał?? bo mi się crashnęło.

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

@UP ok dziekuje ;) a i nie mowie że ja to zrobie tylko "ktoś" :P

Dobra napisalem do Andersona teraz czekac na odp . trza :)

DOWN jaki maggociku? o.O;p

Faggota nie znasz? Każdy go zna. On każdemu obcią-ga

Zgłoś na policję :D

@damian Jeśli nie znasz Maggota, to wiedz, że szatan się Tobą interesuje. Po prostu poszukaj w userach.

@Szymcio widziałeś arcydzieło Evila?? xD

pokaż

Opublikowano

@Benuś szatan mnie opętał xD a te dzieło to o te z tego konkursu tak? :D piękności xD wszyscy powinni nim latac (ci co uwazaja ze BP zjebalo DO czyli okolo 93% ;) )

@UP dobre dobre :D nagram se i bede z tym zasypiał xD no wiesz ja bede spiewał ;P

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@Benuś szatan mnie opętał xD a te dzieło to o te z tego konkursu tak? :D piękności xD wszyscy powinni nim latac (ci co uwazaja ze BP zjebalo DO czyli okolo 93% ;) )

@UP dobre dobre :D nagram se i bede z tym zasypiał xD no wiesz ja bede spiewał ;P

On się nie nazywa benuś , tylko wojeciech kurwa

Opublikowano

@UP chuj cie to obchodzi jak do niego mowie.. nie wpierdalaj sie. jakbys nie zjarzył to zmiękczenie nicku benq -.-

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Ale współczuję. Nie chciałbym być ,,wojeciech kurwa''

Ale współczuję. Nie chciałbym być ,,wojeciech kurwa''

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Temat do zamknięcia bo niemiło się robi .

szczególnie kiedy nie znasz maggota a popierasz debilne teksty szymona.

W sumie też go nie znam. Maggot to przeszlosc, szkoda, ze wiele osob tego nie rozumie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...