Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dyniami i melonami

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Administratorem/Moderatorem forum o grach/działu minecraft ! Byłem moderatorem na 3 forach... niestety się rozpadły...

Jestem pomocny jak i przestrzegam regulaminu które obowiązuje na forum ! pisać na gg: 10374309 ;)

Moje główne konto na MPCforum: kapiw

to do moderatorów którzy się do tego przeczepią ;) : Chcę zostać moderatorem FORUM a nie servera ;)

card.png

Opublikowano

Up ma rację. Mam farmę melonów i musi być zaorana kratka obok. Robiłem nawet testy - jeden melon z zaoranym polem obok drugi bez (posadzone i potraktowane mączką kostną w tym samym czasie [około 3/4 sekund różnicy]). Ten z zaoraną urósł, a drugi nie.

Opublikowano

Zostanę Administratorem/Moderatorem forum o grach/działu minecraft ! Byłem moderatorem na 3 forach... niestety się rozpadły...

Jestem pomocny jak i przestrzegam regulaminu które obowiązuje na forum ! pisać na gg: 10374309 ;)

Moje główne konto na MPCforum: kapiw

to do moderatorów którzy się do tego przeczepią ;) : Chcę zostać moderatorem FORUM a nie servera ;)

Nikt ci od tak nie da moda admina na tym forum musisz pisać posty im więcej postów tym inne rangi ale nie bele bzdury tylko sensowne odpowiedzi

@topic tak jak wyżej chłopaki napisali musi być zaorana kratka z boku dostęp do wody i światło

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jest światło, jest zaorane są pochodnie, woda jest wszystko jest.

A czy zależy to od tego jak posadzi się ziarno?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...