Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem sobie nową mp4 wszystko ładnie pięknie ale ta mp4 gra ciszej niż stara mp3 ;//

Czego to może być wina?

Pozdrawiam.

Pomogłem daj 5

Opublikowano

no chyba twoja, przecież to nie to samo urządzenie to jak możesz wymagać od niego by grało tak samo ?

widocznie ten model gra ciszej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a co ma wiek do głośności?? stary na po prostu większą moc wyjściową, w większości przypadków też i niedopasowane słuchawko do wyjścia powodują zmniejszenie głośności

dziwne by było jakby na tych samych modelach grała na full o wiele ciszej , ale na innych urządzeniach nie jest to żadnym uszkodzeniem czy złym działaniem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Sam mam mp3 pentagram i działa lepiej niż mój mp4 z kapeluszem.

W mp4 jest więcej tych bajerków a w mp3 sama muza bez kapelusza

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Przedmiot przedmiotowi nie równy. Dlatego zawsze należy patrzeć w specyfikację techniczną urządzenia przed kupnem.

Inaczej jest to porównywalne do kupna kapelusza w worku. To, że ma przed MP "4", a nie "3" niekoniecznie znaczy, że będzie lepsze.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

MP4 to ciulowy wynalazek.

Osobiscie jestem zwolennikiem malych empetrujek.

@rob

Niezrozumiales do konca,chodzi tu o to ze wole pozostac przy starym sprawdzonym,malym ,tanim sprzecie.

Niepotrzebna mi mp4 skoro jestem posiadaczem telefonu.

Nietwierdze ze MP4 sa gorsze bo wiadomo,ze odtwarzaja wieksza ilosc formatów.

Ale jak dla MP to tylko do sluchania muzyki. KMniej wiecej oto chodzilo.

Opublikowano

MP4 to ciulowy wynalazek.

Osobiscie jestem zwolennikiem malych empetrujek.

dziwne że tak mówisz skoro to plajerek kompatybilny w dół i odtwarza mp3 bez problemu jedynie dodana obsługa nowych formatów plików muzycznych , w niektórych filmów i fotografi , w porównaniu do mp3 potrafi zmieścić 3-4x więcej utworów z tą samą jakością dzwięku

trochę myślenia nim się zacznie bzdury mówić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jaki to sprzęt i jakie posiadasz słuchawki.

Posiadając najlepszy sprzęt, a mając do dyspozycji słuchawki z kaczora donalda możesz jedynie w nocy posłuchać i analogicznie rzecz się ma, gdy posiadamy słaby sprzęt, a wysokiej klasy słuchawki.

Nie warto się również kierować samą firmą w doborze odtwarzacza, bo zapewniam, że nie jedna "firma krzak" ma lepsze odtwarzacze, niżeli Sony.

Ogólnie sam Sony to badziew za który się przepłaca - za cenę odtwarzacza sony "ponoć dobrego" mam iPod-a Touch.

Możesz jeszcze spróbować wycisnąć więcej podpinając lepsze słuchawki, ale skoro stara mp3 na tych samych grała głośniej to nie licz na cuda (chyba, że używasz standardowych słuchawek dołączonych do zestawu to się nie dziw, że słyszysz szepty - sprzęt mogą zrobić, ale w zestawie nie otrzymasz nigdy dobrych słuchawek godnych polecenia).

Pozdrawiam - xtie.!

Opublikowano

Mp3 jest urządzeniem wyłącznie do słuchania muzyki dla tego gra głośniej gdyż przy tworzeniu mp3 zwracają szczególna uwagę na jakość słuchanej muzyki a w Mp4 głowinie na cechy które potrzebują ekranu np. filmy , zdj .

Jeżeli dostałeś do mp4 słuchawki w zestawie to słuchaj na nich na pewno będzie dobra jakość dziwięku gdyż są specjalnie robione pod dany model , firmę .

To tyle co mam do powiedzenia na ten temat.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...