Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jakie mam kupić eq dla pala.

Dom1N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam takie pytanie gram na rl tibi, i mam na zbyciu 5cc. oraz mam 12 lvl. I mam do was pytanie jakie kupić eq dla palla dobre do expa? ; D

Proszę w miare tanie, bo na kamyki też potrzebuje ; P

< 33

Opublikowano

Siema, otóż mam takie pytanie gram na rl tibi, i mam na zbyciu 5cc. oraz mam 12 lvl. I mam do was pytanie jakie kupić eq dla palla dobre do expa? ; D

Dla mnie to mógłbyś kupic Dragon shield 4k, crown helmet 3-4k, blue robe 1cc (chyba nie jestem pewny), bohy 30k :)

te eq powinno ci starczyć na expa ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Powiem wprost - jak najlzejsze zebys mogl wiecej spearow nosic.

Na poczatku dobre bedzie tak:

Crausder helmet, Blue robe, Plate legi, boszki, co do tarczy to nie wiem :P

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

@Up:

To widocznie ty lamiłeś palem kolego :)

2x@Up:

i Demon Shield ;) Eq jest dobre.

@Topic:

Polecam takie eq właśnie. Dobre, w miarę lekkie.. A i ponosisz trochę. Jak wpadnie ci coś kasy expie, to dokupisz crown legi. Albo blue (o ile są na palka dostępne)

Opublikowano

Jak dobrze ogarniesz to kupisz blue seta i bohy.

Najlepsze eq na tym lvl ,duzo spearów wezmiesz.

Opublikowano

Zgadzam się z sorce.. padnie , eq mu wyleci i płacz będzie :P

Conajmniej na 20-30 lv, (nawet większym) kup takie eq.. moim zdaniem to do 15lv-20lv, zostań z początkowym eq , a po 15 lv, powoli zaczynaj kupywać lepsze itp..

(ja grałem knightem , to do 20-25lv nosiłem plate set i to wszystko.. jakoś bot radził sobie bez większych problemów ;D)

Opublikowano

Koledzy powyzej mna- Jesli teraz kupic takie eq poki ma kase to nie bedzie musial co 5 lvli kupowac nowego :x Do 40 lvla spokojnie mu wystarczy takie, jest roznica czy kupi teraz czy pozniej, bo przynajmniej bedzie mial latwiej z expem.

Juz to widze, ze na 12 lvlu i przy posiadaniu 5cc chodzilibyscie w plate set'ie :)

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

No może łatwiej się expi , ale podczas expienia (tymbardziej bocenia) może wyskoczyć nam Gang Noob'ów :P i nas zabić na kilka hitów z wanda/roda.. ;f a na późniejszych lv'lach tak szybko nie padniesz..

No jedynie to jak grasz Knightem to wtedy możesz lepsze eq od plate seta kupić, bo ed,ms,rp to raczej nie będzie podchodził do stworków i dawał im się lać.. a knight musi to robić bo nie używa rodów jak wiecie.. :D

Opublikowano

Steel Helmet

Belted Cape

Plate Legs

Dragon Shield

Za reszte kup sobie Small Stonki i poskiluj :)

Gram Palkiem i mialem takie eq i 80+ skill do 30 plynie CI exp a pozniej kupisz sobie lesze eq ;)

graphic.png

Opublikowano

ja proponuje batled capa , crusader helmet , blue legs i guardian shield

dasz link do swojego awatara? niezla dupcia.

chyba z 2 minuty sie juz na nia patrze

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

dasz link do swojego awatara xD?

@topic dasz link do swojego awatara?

niezla dupcia xD

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Bedlet cape

plate legs

Dark/Steal helmet

Dragon shield

A za resztę idź skillować kup small stone

Bedlet cape, steal helmet nie no gz dla Ciebie modkuuu ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...