Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki tank najlepszy?

kokszpodworza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy może mieć inna opinie ale moim zdaniem amumu bo może być tankiem i junglerem ale szkoda ze go zawsze banują . Dla mnie tez dobry jest ramus ale to już od tego kto co lubi

Daj + To nic nie kosztuje !!

Moje TUTORIALE

Moje TUT:

http://www.mpcforum.pl/topic/169001-tutjak-bonowac-eq-dla-ninjid/

http://www.mpcforum.pl/topic/175327-tutogolny-poradnik-metin-2/

http://www.mpcforum.pl/topic/175856-tutjak-byc-najlepszym-gm/

http://www.mpcforum.pl/topic/287863-downloadtut-okolo-160-pytan-do-oxa/

Opublikowano

Nie ma czegoś jak tank, jest tylko solotoper i jungler, chyba że grasz na normalach na których pickują tanka z ad carry na lini...

Opublikowano

chodzi mi o postacie ktore mozna robic pod duze ad i full hp i pancerza

@edit

jeszcze zeby cena byla do 3150 czyli leona galio maokai odpadaja

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Amumu, Malphite i rammus jezeli do 3150. Ale pamietaj, ze wybiera sie zawsze counter picki, czyli jak kupisz takiego rammusa a ktos wezmie postacie ktore slowuja lub stunuja dosc latwo to nie zrobisz nic takim rammusem.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Moim zdaniem Alister najbardziej by cie zadowolił,

Passyw dobry, heal,stun,podbicie,dobre ulti pod tanka. Złożysz plemienną i mało kto cie ruszy.

Opublikowano

Nie ma czegoś jak tank, jest tylko solotoper i jungler, chyba że grasz na normalach na których pickują tanka z ad carry na lini...

JAK NIE MA TANKOW TO W JAKA TY GRE GRASZ ?!

@top

Jesli masz ponizej 30 to wez malphite, dobry dimejcz bez itemow . Na 6 jestes w stanie zabrac ok 60% hp jakiemus squishy championowi. Grajac jako malphite musisz byc inicjatorem (czyt. wbijasz sie pierwszy w przeciwnikow z ulti, oni skupiaja na tobie focus i wygrywacie walke).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

sory ale malphite jak dla mnie bd chyba za trudny. Mam 16 lvl i tylko doświadczenie w rangedach. A jak shen?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Czy was popie*****ło? Zadawac takie prostackie i, że miło się wyrażę "początkujące" pytania? Każdą klasą gra się inaczej i nie można wyróżnic który ztych bohaterów jest lepszy. Na boga przecież w tej grze liczy się tylko i wyłącznie skill w graniu danym wojownikiem walczącym na Multiplayer'owej Online'owej Battle Arenie -.-

(a tak przy okazji, to Mordekaiser ;3 czy jakoś tak)

Opublikowano

Czy was popie*****ło? Zadawac takie prostackie i, że miło się wyrażę "początkujące" pytania? Każdą klasą gra się inaczej i nie można wyróżnic który ztych bohaterów jest lepszy. Na boga przecież w tej grze liczy się tylko i wyłącznie skill w graniu danym wojownikiem walczącym na Multiplayer'owej Online'owej Battle Arenie -.-

(a tak przy okazji, to Mordekaiser ;3 czy jakoś tak)

No chyba pisal, ze ma 16 lvl to nie kazda postac ogarnie zjebie. Dlatego sie pyta, ktora dobra jak dla niego.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Definitywnie Malphite. To jest typowy tank. Slow, speed, pasyw dodający osłonę, ulti dobre do ucieczki i dobijania. Spokojnie nim można utrzymać na klatę Trynda i Mastera czekając aż przyjdzie ktoś do pomocy :)

Pograj 10 meczy i zobaczysz że nie jest taki trudny. Początek może trochę, bo musisz nabić te kilka pierwszych killi, ale to nie problem bo masz zasięgowego slowa. Nie szarżuj na początku, później będzie już z górki.

Btw, jak Malphite jest za trudny to nie graj tankiem :s

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...