Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie dużo petard za tą kase?

Alfons xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio patrzyłem i widziałem moździerz 112 strzałów za 76zł. Bardzo fajny efekt jest, gdy się tak patrzy, a te fajerwerki co strzelają się nie kończą :D

Opublikowano

Drogi Autorze uważam, że szkoda pieniędzy na te petardy. Polecam je wydać w inny sposób bardziej pożyteczny dla Ciebie. Co to za sens kiedy kupisz pierdyliard petard i wypalisz je w paręnaście minut czy w godzinę ...

jqeuR.png

Opublikowano

Sporo... W cerfie u nas po około 8 zł były paczki po 100 petard do rzucania.

Więc się pobawisz ładnie

:D

Kiedyś i mnie to jarało ^ ^ Pamiętne czasy ...

Hmmm... Ale spróbuj w hurtowni kupić jeżeli masz w okolicy jakąś dostępną.

Opublikowano

chciales sie pochwalic tym ze masz kumpla 21 yo, czy ze ty masz 14?

napisałem ze mam 14 lat czyli nie moge wódki pić narazie

a po 2 to informuje ze mam kolege który ma 21 lat czyli wystarczająca tyle żeby mi kupić petardy

dziękuje za uwage -.-

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem nie opłaca się kupować petard za nie wiadomo ile... to ma być symboliczne przywitanie roku a nie..

A w ogóle w mgnieniu oka tyle kasy ucieka :(

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

na takie rzeczy składa się z kumplami .

Raczej nie pójdziesz sam sobie strzelać petardami albo nie masz kolegów i nie masz wyjścia .

Widzę , że trochę dziecinny jesteś petardami się strzela na odpuście a nie w sylwestra ;]

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

@up

nie lubie sie składac z kolegami szczerze.. ponieważ zaraz będzie kłutnia kto dał więcej i kto dostanie więcej -.-

ale zobaczymy , najlepsze petardy w kauflandzie widiałem więc tam bedzie pierwszy atak

Opublikowano

[quote name=Alfons xD' timestamp='1324327191' post='3618411]

mam 14lat -.- ps : w sklepach mi nie sprzedadza bo dzis próbowałem takżę zasosuje plan B czyli wezme mojego kumpla który ma 21lat ;P

14lat to wystarczająco ;D

Opublikowano

up@ tak uważasz? ;p mam 180cm wzrostu i lekki troszke zarost taki cos w stylu długie pejsy :P ale nie dali sie nabrac bo prosili o dowód i juz był koniec ;/ wiec to nie działa

zreszta zobacze na rynku bo tam kazdemu oplya byle by kase miec

Opublikowano

Ja za 60zł właśnie kupiłem składniki z których będzie ok 2kg prochu czarnego :)

Jeśli lubisz troche eksperymentować to najlepszy i najtańszy sposób

Musisz kupić :

Węgiel drzewny ( najlepiej od razu mielony w postaci pyłu )

Siarkę ( także pył )

Saletrę potasową

Lont

No i jeszcze spirytus salicynowy, ew. wodę utlenioną

Na youtube znajdziesz jak z tego zrobić proch, kolejno jak z prochu robić petardy.

Wszystkie składniki dostaniesz w internecie ;) Do sylwka dojdzie

Pozdro !

Opublikowano

Achtungi to lipa. W tamtym roku kupiłem na jakimś bazarze petardy 1zł za sztukę coś jak piccolo tylko grubszy z 10x.

Pierdolnięcie miało lepsze niż achtung, a tańszy.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Po co ci petardy :D weź se kup Saletre KNO3 (8zl za1 kg) i fajerwerki zrobisz że glowa mała

Ja na halloween zrobiłem 27 Świec dymnych i 2 Rakiety Kijanki + pare pikolówek I ENJOY!

Opublikowano

Achtungi to lipa. W tamtym roku kupiłem na jakimś bazarze petardy 1zł za sztukę coś jak piccolo tylko grubszy z 10x.

Pierdolnięcie miało lepsze niż achtung, a tańszy.

chodzi Ci zapewne o petarde FP3 ;)

Opublikowano

nie bede sie bawił w takie coś

jak rodzice to zobacza to zawał na miejscu albo ktos podkabluje jak to czasem nie legalne jest

Opublikowano

ludzie chciałbym powiedziec ze zbiore ok 150zl bo babcia mowi ze nie wie co mi kupi i da mi 100zl na jakąś rzecz ti bd 150zl :P wiec teraz bd duzo petard?? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...