Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie dużo petard za tą kase?

Alfons xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema otóż nie umiem zbierac kasy i teraz jedynie zostało mi 50zl ( może uzbieram po świętach z 20-30zl) to duzo kupie za tą kase petard ? chodzi mi tylko o te do rzucania :) typu te srednie picollo i achtungi, FP3 czy duzo tego bede miec? ;)

Opublikowano

Ja tam powiedziałem żeby rodzice się po 100 zł rzucili i kupię te duże mocne typowe fajerwerki ;d chyba z około 50 strzałów ale zajebiste ;d a ja za 50 zł kupię te słabsze fajerwerki ;d haha pamiętam w na tamtym sylw.

z ręki puszczałem ;d ale opaliło rękę , a achtung ( na odpuście ) 18 zł :D

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

60tki do 2 zł.

KO203 100tki, 1 strzałowe paczka ok. 10 zł, 2 strzałowe ok. 18 zł, 3 strzałowe okolo 25 - 30 zł. 4 strzałowe 30zł+

Achtungi, te pakowane po 10, to paczka 5 - 8 zł. a te luzem różnie, taki jak telefon z 3 zł, taki jak dezodorant/długopis 5 zł.

jumbo itp. po 1zł.

rakiety tak okolo 4 - 6 sztuk sredniej wielkości w granicach 25 - 35 zł.

torcik, 5 - 7 strzałów około 10 - 15 zł, okolo 10 strzałów 25 zł. te ceny powinny się proporcjonalnie zwiększać do strzałów.

Opublikowano

Pikolaki to takie " dziadostwo " tzn. chodzi i głos ale dla zabawy to super, ale nie wiem czy z tymi pikolakami pokażesz klasę ;d

Jeśli lubisz efekty to też polecam " wulkan " , albo takie fajerwerki sztuka 5 zł ,one wyglądają jak walec ( około 7-10 cm ) , one gdy je zapalisz kręcą się wokół własnej osi ( dość szybko ) i gdy w górę lecą zostawiają spoko wygląd i lecą dość daleko i zajebisty wybuch ;d za 5 zł a cieszy ;d

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

A tu tylko o picu :) wiesz że masz czas na picie cały rok ? taka okazja jest jedynie raz na rok :) a przy 0.7 cwaniaku siedź sb codziennie ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

To trochę mało kassy ale za nie pewnie też sporo kupisz :D

b.t.w

Kup se Kredki są zajebiste :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

2x UP , kredki ?? 0o takich to jeszcze nie widziałem;d

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Kredki to są te małe pikolaki ;d Tylko tak się mówi ;p(no umnie tak gadają) ja tam 30zł max wydaje na petardy i jest git, lepiej popatrzeć jak inni strzelają kasą w niebo :)

fs.png

Opublikowano

Kup najlepiej te piratki, ja nimi stary kiedyś krety starałem się wypłoszyć i udało się.

kosztują ok. 10 zł - paczka, a w paczce masz ich 20 albo 15.

Głośne, długi ląd czyli w miarę bezpieczne i nie drogie. Idealne w Twojej sytuacji.

A jak nie umiesz zbierać kasy, to wkładaj ją do skarpety jakiejś, pod materac i do nowego roku.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

OO one też dobre;) takie kuleczki fajne wypadają :) , ale nie trawię takich ludzi co płoszą zwierzęta petardami lub je męczą , coś podobnego do Paintball'a zwierzęcego ;/

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Weź nie wkurwiaj^^ Petardy kupować ?

Kup sobie Bolsa albo Finlandie lepiej :)

mam 14lat -.- ps : w sklepach mi nie sprzedadza bo dzis próbowałem takżę zasosuje plan B czyli wezme mojego kumpla który ma 21lat ;P

Opublikowano

[quote name=Alfons xD' timestamp='1324327191' post='3618411]

mam 14lat -.- ps : w sklepach mi nie sprzedadza bo dzis próbowałem takżę zasosuje plan B czyli wezme mojego kumpla który ma 21lat ;P

chciales sie pochwalic tym ze masz kumpla 21 yo, czy ze ty masz 14?

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Za 50zl kupisz z 25 paczek diabełkow,tylko uwazaj bo jak ci w rece wubuchnie to po tobie.

Btw czekamy na ~5 stycznia i podsumowanie ilosci poparzonych/okaleczonych/zabitych dzieci i doroslych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...