Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sentinel

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Mam pytanie, a za razem prośbę do użytkowników Sentinela.

Mianowicie chodzi mi o to, czy jest to design warty zachodu?

Wiem, że jest temat o designach, przeczytałem do z 10 razy

i zdecydowałem się na niego, ale jeszcze chcę wiedzieć jakie

jest zdanie na ten temat użytkowników.

Pozdrawiam

Danielniem

­Keelah se'lai

Opublikowano

Prawda jest taka, żeby wybrać sobie najlepszy design trzeba przetestować wszystkie. Ja osobiście posiadam 3 w tym sentinela i muszę powiedzieć, że jest całkiem dobry. Wg. mnie nie opłaca się go kupować za uridium. Chyba, że bocisz 24/7 i masz rabat.

Opublikowano

ja mam spectruma ale nie warto go kupic jak sie jeszcze nie umie latac ;) hmm a sentinela mam zamiar kupic ze dodaje 10% oslony (dla mnie to duzo pomaga mi przy walce ) i jeszcze ma moc ktra daje oslone

Opublikowano

no, ja mam diminishera na pl2, ale coś źle mi się nim lata..

mam dziwne uczucie, że ta moc, to coś w rodzaju fałszywej pomocy,

czyli myślisz, że coś pomaga, a tak na prawdę tak było zawsze..

to jak kupisz sentinela, to daj znać jak się nim lata...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ogółem najlepszy design na mapki to spectrum, jednak na solówki to venom i diminisher...

Up. diminisher daje i to dużo bo ktoś na kogo go użyjesz ma 2 razy mniej osłon tzn. z 200 kilo osłon robi się 100 kilo...

Ale nie polecam kupować designów w tej chwili, bo w najbliższym czasie ma się pojawić nowy statek. :-)

Opublikowano

FULL HP X4 RSB SEPROM Diminisher vs Sentinel FULL HP X4 RSB SEPROM.

Takie coś rovbiłem i sentienlem przegralem dobra jest umiejetnosc sentinela i wg fajnie wyglada ale jak diminisher pusci to juz nie fajnie.

Opublikowano

@UP

NOwego statku nie będzie. Tak jak nr było przez 5 lat. Są dresy... I może co najwyżej nowy drs wyjść.

@TOPIC

Myśle że opłaca się kupić wszystkie. Dopiero w tedy jest ta moc :) Używasz każdego po kolei jak ci pasuje :) Co do sentinela to te 30 % to jest durzo. Jak z RSB taki mocny boleć bije po 100-110 k to masz mniej o 30 koła przez 2 min. Ale jest minus... Wolno lecisz i petem Cię ubije banalnie.

Dla mnie najlepszy jest spomniany wyżej diminisher. Jego moc jest olbzymia... Ty mając sentinela... Wlaczasz go i masz 30% a ja diminisherem zadaje 50 % wiecej. I tak mam na + 20 %. A solo nie trwa dłużej niż 30-60 sekund. Ja bijąc po 100-120k z RSB i z białki po 80 k. Bez problemu sciagam czołgi np. Z osoby bijącej kubika. Tak na prawdę co chwila dostaje rywal hity po 100 k bo sama białka i rakieta to 100 k. A te 5 % dresa do ataku to jest bardzo durzo. Ja na dimku mam osiagi o wiele wyższe niż np. Na solace. Tu bije z białki wspomiane już 80 k a na solace po 70 k.

Opublikowano

@up zaraz dam ci filmik i wypis z kodu gry o nowym statku. BP nawet oficjlanie ten statek pokazała.

@down , nawet jakbys sobie hp odnowił , ja bym użył fortecy + spowalniająca i pękasz.

Opublikowano

@UP

NOwego statku nie będzie. Tak jak nr było przez 5 lat. Są dresy... I może co najwyżej nowy drs wyjść.

Uważasz, że nie będzie nowego statku?? Nie wierzysz?? Zobacz:

Opublikowano

Fighter ma zapewne rację.

Specjalnie w Podcascie zrobili urywnik na końcu, aby wyzwolić emocje i trzymać w niepewności.

Albo dadzą do kupienia za uri (bez handlu) za ładną sumkę, albo HI Tech i skrzynki....

Ciekaw jestem tylko jakie to koszta dla was będą ;]

Co do tematu.

Ja osobiście wolę solace bardziej niż desing na osłonki...

Venom lepszy... Ale wszystko zależy od tego jak grasz i każdy powinien indywidualnie do zapotrzebowania dobierać design, a nie wzorować się na innych.!

Opublikowano

No i co widzisz w tym filmiku?? Na końcu to nie nowy statek. Tylko znany już z reklam "frachtowiec". Nic nowego. Akolega wyżej pisał że poda mi filmik i coś w kodzie a nic nie widzę aby podawał. W lodzie gry to możesz zobaczyć wszystko. Jak słabnie to jest argument na odczepne... Aby bez wiedzy udowodnić swój pogląd. Jest to bezsensowne, żenujące a wręcz przygnębiające i dziecinne zachowanie. To samo co "bo tak" tylko w innej formie.

Np. Dzieci w szkole:

- starzy kupili mi nowy tablet od Apple

- pokażesz go??

- nie bo mama nie pozwala brać mi go do szkoły

Opublikowano

ja użytkowałem wszystkie , ale najbardziej plecam solac - spectrum, zresztą bierz najładniejszege to i tak tylko raz na 2h :) Teraz popylam enforcerem xD

@UP

@TOPIC

Myśle że opłaca się kupić wszystkie. Dopiero w tedy jest ta moc :) Używasz każdego po kolei jak ci pasuje :) Co do sentinela to te 30 % to jest durzo. Jak z RSB taki mocny boleć bije po 100-110 k to masz mniej o 30 koła przez 2 min. Ale jest minus... Wolno lecisz i petem Cię ubije banalnie.

Dla mnie najlepszy jest spomniany wyżej diminisher. Jego moc jest olbzymia... Ty mając sentinela... Wlaczasz go i masz 30% a ja diminisherem zadaje 50 % wiecej. I tak mam na + 20 %. A solo nie trwa dłużej niż 30-60 sekund. Ja bijąc po 100-120k z RSB i z białki po 80 k. Bez problemu sciagam czołgi np. Z osoby bijącej kubika. Tak na prawdę co chwila dostaje rywal hity po 100 k bo sama białka i rakieta to 100 k. A te 5 % dresa do ataku to jest bardzo durzo. Ja na dimku mam osiagi o wiele wyższe niż np. Na solace. Tu bije z białki wspomiane już 80 k a na solace po 70 k.

80k na jaskółce a na solace 70k? hmyy design daje 5 % do ataku więcj różnica to 3,5k a nie 10k :) Ahhh czyli widze z rakiet widze też bijesz po 20k? A ja myslalem że więcej jak 13k sie nie wyciągnie, no chyba że leonek :) Ale ty to pewnie jestes pro i nawalasz leonkiem na 2 gali, kurde ale ty jesteś super, nauczysz mnie bym też taki był?

Opublikowano

No i co widzisz w tym filmiku?? Na końcu to nie nowy statek. Tylko znany już z reklam "frachtowiec". Nic nowego. Akolega wyżej pisał że poda mi filmik i coś w kodzie a nic nie widzę aby podawał. W lodzie gry to możesz zobaczyć wszystko. Jak słabnie to jest argument na odczepne... Aby bez wiedzy udowodnić swój pogląd. Jest to bezsensowne, żenujące a wręcz przygnębiające i dziecinne zachowanie. To samo co "bo tak" tylko w innej formie.

Np. Dzieci w szkole:

- starzy kupili mi nowy tablet od Apple

- pokażesz go??

- nie bo mama nie pozwala brać mi go do szkoły

Nie bądź taki cwany... Włącz napisy jest wyraźnie powiedziane o nowym statku, a potem dopiero atak po nieodowiedzianym pytaniu "kiedy będzie nowy statek?" atakują "Wyrocznie".

@Topic

Najlepsze designy to Venom i Spectrum.

Tylko venoma trzeba umieć wyczuć i nauczyć się nim grać...

Opublikowano

ja użytkowałem wszystkie , ale najbardziej plecam solac - spectrum, zresztą bierz najładniejszege to i tak tylko raz na 2h :) Teraz popylam enforcerem xD

80k na jaskółce a na solace 70k? hmyy design daje 5 % do ataku więcj różnica to 3,5k a nie 10k :) Ahhh czyli widze z rakiet widze też bijesz po 20k? A ja myslalem że więcej jak 13k sie nie wyciągnie, no chyba że leonek :) Ale ty to pewnie jestes pro i nawalasz leonkiem na 2 gali, kurde ale ty jesteś super, nauczysz mnie bym też taki był?

Tak 5 % ale te 5 % daje na początku bez boosterów i podkrecenia ETC. czyli tak naprawdę to ok 10 %. System liczenia strzale to nie x + nasze ulepszacze a x + po kolei ulepszenia. Dzięki temu dostajemy wiecej bo do powielonrgo hita dostajesz booster. Do hita ktory jest podkrecony dodajesz kolejne %.

Statek. Może nie statek a dres. Ludzie powydawali miliony uri na dresy a tu nowy statek miałby być. Podcast Epizods to nie jakieś zwiastuny. Ale jak dla mnie ten statek to nie problem. Mogę kupić od razu. Jeden przelew za 300 zł i mam.

Opublikowano

@up bogacz zasrany.

Jeden przelew za 300 zł i mam.
A mamy się pytałeś? By ci łeb ukręciła jakby się dowiedziała jak trwonisz kieszonkowe.

A statek na pewno będzie bo tak jak ten gościu od listu napisał:

od 5 lat latamy już nudnym golcem i nam bokiem wychodzi

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up bogacz zasrany.

A mamy się pytałeś? By ci łeb ukręciła jakby się dowiedziała jak trwonisz kieszonkowe.

Mi mama nic nie zrobi bo już dorosły jestem. I jak chce to nawet 1000 wyśle. A tobie chyba zabrania... I dlatego zapierdalasz na bocie :)

Opublikowano

@up bogacz zasrany.

O kurwa , to ty masz zajebistą mamę chłopie ! Która daje ci listę rzeczy które możesz kupić za kieszonkowe ... ja jebe...

Opublikowano

mialem wszystkie designy

i sentinel i spectrum to 2 najlepsze designy

proponuje kupowac w kolejnosci: sentinel spectrum solace

dimnisher fajnie wyglada ale ma malezastosowanie a venom nadaje sie tylko na boty

tak wiec 2 pozostalych nie polecam kupowac a jesli juz to venoma pierwszego

TAK WIEC SENTINEL JEST ZAJEBISTY I TYLE

Opublikowano

Spokojnie :)

to był temat o Sentinelu, a nie kto ile wysyła smsów, za ile,

ile mama mu pozwoli itp.

temat do zamknięcia, jak nie dadzą tego "nowego statku", to

wybiorę spectruma :)

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...