Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]Vabile[PL]

TeChnoLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla Moda

Spoiler

logoqnu.png

pocztekk.png

A więc Witam wszystkich forumowiczów oraz testowiczów serwera Vabile.pl jak wszystkim wiadomo w świetle humoru na naszym serwerowym TS3 powstał oraz zapoczątkował nową Erę Metin2 serwer Vabile A więc czas zacząć Prezentacje naszego serwera a więdz przygotuj się na wielką przygodę na naszym serwerze!!

Strona:

Forum:

fabua.png

A więc zaczynamy Serwer opiera się głównie o Fabułę Walki oraz Bycia najlepszym na serwerze nie polega ona tutaj na trudzeniu się ulepszanie czy można tak powiedzieć expieniem swojej postaci.Możemy łatwo zdobyć swoje wyposarzenie rycerskie jednak trudniej troche trudniej je ulepszyć pod względem tym że trzeba dropić ulepszacze jednak to tylko na ulepszenie Epickich Broni które można już zrobić na 65lv jednak potrzebujemy do tego takich ulepszaczy jakich pokaże na SS poniżej:)

79553450.png

Jednak Gdy posiadamy już Epika na Zawansowanym poziomie musimy troszeczkę więcej się pomeczyć a mianowicie na każdy + potrzebujemy Broszurkę Szermierki którą możemy dropnąć w V1 oraz V2 Krainie Potepionych.

38416101.png

W Każdym mieście z każdego moba możemy wzbogacić się o niezłą sumkę Yang jeżeli poszczęsci się nam LV oraz doświadczenie nie gra tutaj Roli z tych nobów będą dropić takie przedmioty jak:

*Szkatułka Bogactwa

-Co Z Niej Dropi??

-A więc z tej szkaty będzie dropić KD+5 za które nie będziemy musieć płacić w Shoopie

*Szkatułka Czarno Księżnika

-Co z Niej Dropi??

-A więc z tej szkaty będzie dropić Biżuterię +5

*Szkatułka Niebios

-Co z Niej Dropi?

-A więc tą szkatułką mozna się najmocniej wzbogacić ponieważ z tej szkatułki Dropi przepustki na nowe Mapy Takie jak KataKumby Czy Dolina Śmierci itp.

Na serwerze Tak że można się wzbogacić poprzez Automatyczny Drop sztabek którę są od 50k do 2kk dropia one ze wszystkich mobów oraz bossów.

Na naszym Serwerze nie tylko spotaksz się z nowymi wyzwaniami jednak na naszym serwerze można tak że zabawić się nowymi Fryzurami np takimi jak Afro:)

78805098.png

U nas spotkasz nowe bronie które mogą zostać załozone przez ciebie i moga posłuzyć jaką formą obronną bądz formę atakującą.

sssssssssso.png

Wraz z nowymi Broniami u nas Spotkasz nowe Itemy Ulepszacze KD Szkatułki i inne.

Na naszym Serwerze Spotkasz się z kilkoma Mapami które będą dostępnę co 30 lv począwszy od 90lv(Kraina Potepionych) aż do 250lv:)

Na Vabile.pl Robi się Skile z G-P z Jednego Kamyka Duchowego

handlarzem.png

handlarzey.png

ratyw.png

expw.png

teamrr.png

administracjax.png

gamemasterkq.png

Sygnatury Vabile Player Boy and Girl

Sygnatura Dla Chłopaka:

KOD:

Spoiler

Podgląd:

sygnatruraboy.png

Sygnatura dla Dziewczyny

KOD:

Spoiler

Podgląd:

sygnaturagirl.png

Nie jestem z team. Prezentacje skopiowałem więc nie nagradzajcie mnie ,,Lajkami" bo to nie moja praca

;) Pozdrawiam autora prezki i zapraszam na serwer ;D

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Admin Cienia
Opublikowano

Brak generatora

http://www.mpcforum.pl/topic/277275-generator-reklam-serwerow-dzialu-metin2/

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...