Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rtg Sys Supermario Pub

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napiszę tylko tak jak ktos ma takie wymagania to niech kupi sobie vipa a nie pie***** mi tutaj że detected etc..Jak się wie jak używać to działa kropka

off

Opublikowano

haczek wyglada ladnie ale jak chcem wlaczyc wyskakuje mi okienko z bledem

"Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikacje.

prosze o pomoc

Opublikowano
to wymaga jakiegos instalatora windows 3.1 nie zje**e mi to kompa ?? w sensie ze windowsa

a serwice pack 2 czy 3 to myslisz ze co maja? Fremworka i inst. win nowego i odziwo jakos chodzi windows...

ehh...

Jak sie boisz to najlepiej wogole nie sciagaj hackow bo tego to mozesz sie bac :P

Hack działa pięknie!!! 5/5

THX!!!

eee22.png
Opublikowano
DETECTED kuRwa wsiury co to ma byc

widzisz chłopie może zanim coś napiszesz warto by było :

1. Nauczyć się kultury - tak deczko!

2. poczytać starsze posty to może dowiedział byś się jak zapobiegać wykrywaniu hacków i co robić jak już je wykryje!

3. Jak ci się nie podobają wstawki innych ludzi to nie pobieraj - porałeś to daj jakiś normalny koment a nie to co stworzyłeś!

4. jak masz coś lepszego to go wstaw i zobaczysz jakie będziesz miał komentarze!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Super hack masz 5*

POLECAM!!!!!!!!!

tylko nie wlaczajcie wszystkiech funkcji

Wylaczcie sky walk i all slots

obraz.png

98% Idiotów czyta ten podpis z ręką na myszce..

Noo już nie ściągaj tej łapy ;)

STRZELASZ W HEADA I MASZ DEDA JEDEN SHOT JEDEN KILL TO NIE HACK TYLKO SKILL

POMOGŁEM DAJ 5*

Opublikowano

Mam pytanie gościu wczoraj używał Super Mario i no właśnie i stawał za mapką (marien) i normalnie wszystkich zabijał ale ten hack nie ma OPK więc jak to możliwe proszę o pomoc.

Opublikowano
Mi ten hack dziala na loozie i hack o nazwie hook tez mi dziala po up dacie

to bardzo ciekawe co piszesz bo mi nie działa (update było) - a tobie jak działa to powodzenia życzę w długim graniu!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Hack normalnie dziala, wbilem na nim juz 6 lvl na noob acc po update nawet kicka nie bylo. Raz po 4-5h grania wyskoczylo mi hack detect. a na tym haxie gram juz jakies 4-5 dni

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...