Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zniszczyć kwiatki? :D

Silny199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodaj im do ziemi kreta i podlej :) działa

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewnie Ci kwiaty nie pasują w pokoju, powiedziałeś mamie że ich nie chcesz ale mama powiedziała że mają zostać, dlatego ich po ludzku nie wypieprzysz tylko próbujesz się ich pozbyć "naturalnie" Albo nie podlewaj w ogóle, albo podlewaj za dużo, albo jakiś kwas załatw i tym podlej.

Masz Lajka bo dobrze myślisz ;]

Hmm wypieprzyć je czy oddać komuś to takie zwykłe i prymitywne a ja lobie się pobawić ;]

Kret działa znakomicie w połączeniu z taką mocniejszą pianką do mycia np kranów itp Ale trochę "śmierdzi" :D

Mam tyle kwiatów w domu że mogę sobie spokojnie eksperymentować ;)

Kurwa a nie możesz po prostu ich zjeść :D?, wywal do pieca...

Próbowałem sałatkę zrobić ale nie była zbyt smaczna i kozy jeść nie chciały ehh nie masz Lajka ...

Darujcie sobie takie odpowiedzi jeżeli już padły wyżej ;)

Z tą sałatką to był Joke żeby nie było :DD:DD

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Jak Cię przyciśnie to leć szybko pod kwiatki i puść na nie gaz :)

A tak na serio to domestos bądź inny preparat do przeczyszczania toalety powinien posprzątać :)

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

niech pies na nie naleje szczyny psa sa dosyc 'toksyczne' jak raz czy pare razy sie na nie zleje powinny uschnac

P.S stosowales to co napisales i dalej zyja ?

to chyba jakies ruskie komandosy zahartowane czy co

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

wgl nie rozumiem autora, po co chcesz zeby ci uschly O_o nie podlewaj je poprostu i chuj, same wkoncu uschną a nie kombinujesz

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ale mi to trudne.

Ocet + soda+bardzo mało wody = zgon ^^

wszystko musisz dobrze wymieszać , tylko uważaj bo soda z octem się pieni dlatego potem musisz dodać wodę żeby było mniej tej piany.

Można też spróbować z cała torebka kwasku cytrynowego , trochę proszku do pieczenia i trochę wody.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Ehhh piszecie że go nie rozumiecie... może zajmują jego miejsce (Gdzie chciałby wstawić coś innego) a mu mama nie pozwala to się

chcę chłopak pozbyć :)

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

a co to jest ten "Acz"

@topic Polecam soda+kwasek cytrynowy+woda(nie za dużo) podlej tym i zgon będzie :)

lub nalej ciekłego wodoru (jeśli taki masz) jak zaciągnie to do korzenia wodór zamrozi cząsteczki wody w liściach i w łodydze w efekcie tego komórki zaczną pękać i roślinka nie będzie rosła :)

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

vor nick, zbieram :integer;
begin
nick:=encik95;
zbieram:=-;
writeln('Jestem ',nick,'zbieram ',zbieram);
readln;
end;

Opublikowano

Aż się wypowiem bo jak to czytam to mnie aż boli w oczy .

soda,ocet,alkohol. czy inne syfy co masz domu nic nie zdziałają bo kwiaty po prostu tego nie przyjmują i leci to dalej ziemie filtruje i nic sie nie dzieje

Teraz jest zima wiedz dla ciebie korzystnie.

Popryskaj kwiaty wodą dobrze je podlej i wystaw na godzine na balkon lub za okno

Na listkach pojawią się sine plamy co będzie wyglądało jak by kwiat zachorował uschnie już na następny dzień .

Kwas solny

hahahahaahaha aż boli

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

Najlepiej kup albo skombinuj sobie kota.Od czasu, gdy przyniosłem kota ze szkoły do domu, nie ma w nim ani jednej roślinki po za choinką na Boże Narodzenie : >

Opublikowano

Inteligenci ;D nie zwiędną jak będzie lał benzyną bo jest to woda , kwiat to wchłania i dalej rośnie. Chociaż w benzynie jest coś takiego...a chu* tam wyrwij z ziemi i obetnij korzeń nożyczkami

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Witam, cieszy mnie jak widze tyle nowych odpowiedzi :)

To ma byc eksperyment co dziala a co nie wiec darujcie ju? sobie te denne wypowiedzi typu Spusc si? na nie

:) no coz, dla jednego posta w gore warto obojetnie co napisac :)

Kwiatek ju? upadl :) teraz klade si? spac ale jak wstane to przygotuje nastepnego do dalszych eksperymentow :)

Pozdrawiam Silny199

From My BlackBerry

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Wyrwij z korzeniami, otrzep z ziemii, połóż je na jakiejś desce, weź duży nóż i zacznij nim w nie tak długo napierdalać żeby z nich sieczka została po czym ją daj krowom do zjedzenia.

Opublikowano

Przelej wodą :D

Wyrwij z korzeniami, otrzep z ziemii, połóż je na jakiejś desce, weź duży nóż i zacznij nim w nie tak długo napierdalać żeby z nich sieczka została po czym ją daj krowom do zjedzenia.

beka

Opublikowano

Wystarczy roztwór wodny gazowego chlorowodoru. Otrzymywanie: H2 + Cl2 → 2HCl

Otrzymany gazowy chlorowodór powinien być absorbowany na specjalnych kolumnach w wodzie, w wyniku czego powstaje ok. 15–20% kwas, który zatęża się do 36,7%.

Należy go trochę rozcieńczyć z wodą żeby był słabszy, po czym w zamkniętym pomieszczeniu wlewasz go ostrożnie do doniczki, nie dużo.

Po kilku godzinach będzie widać efekty.

Kwas jest silnie żrący.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...