Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] reset statystyk multi

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak wbiłem na serwer fast xp no wbiłeś 10 prestiż i pokazało mi w menu że mam 1100% ukończenia gry [multi] , Kiedy zresetowałem statystyki wszystko było jak na początku tylko te 1100 na 1000 się zmieniło..czy to oznacza że muszę tak 10 razy zrobić prestiż i od nowa, aby to zniknęło?

Opublikowano

Ale co Ciebie obchodzi ile % multi przeszedłeś :D ?

Przecież to różnicy nie ma...

ale jakoś tak no sam nie wiem :) a jak to zbić? wiesz może?
Opublikowano

1000 % czyli że ukonczyłeś multi w 100 % (wiem dziwnie to brzmi ale tak jest :) ) A właśnie jednym z bugów wchodzenia na takie serwery jest to co teraz u Ciebie się stało . Ale niestety nie zbijesz już tych procentów no chyba że przez jakiegoś hacka zmieniającego statystyki.

Opublikowano

1000 % czyli że ukonczyłeś multi w 100 % (wiem dziwnie to brzmi ale tak jest :) ) A właśnie jednym z bugów wchodzenia na takie serwery jest to co teraz u Ciebie się stało . Ale niestety nie zbijesz już tych procentów no chyba że przez jakiegoś hacka zmieniającego statystyki.

a jeżeli 10 razy wbije prestiż i zresetuje? bo o 100% mi zbiło
Opublikowano

No jeżeli wbijesz samemu bez tego serwera to zbijesz :D Ale z serwerem będzie to bez skutku doda Ci kolejne 100 % i je zbijesz , doda , zbijesz - i tak w kółko .

Opublikowano

Rank hack do fulla i reset 10 razy

dzięki na taką odp czekałem
Opublikowano

O dziwo wczoraj wieczorem wróciło mi na zero %..dzięki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...