Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 - Oficjalna Stronka Nie Dziala

matthew41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Moj znajomy gra w longjuyt2, a ja na newlongju2. Podobno yt2 jest lepszym serwem, wiec chcialbym tez pograc, ale kompletnie nie wiem jak sie zarejestrowac.. skoro stronka www.longjuyt2.com nie dziala. Nie wiem tez skad moge pobrac ten priv serw. Dowiedzialem sie jednak, ze rejestracja jest mozliwa, ale jak?

Mam tez pytanie co do tych spolszczen. Zalozmy, ze mam klienta metka z 2008, wt.yt2sf oraz spolszczenie do niego. Co najpierw gdzie wgrac, zeby spolszczenie dzialalo na yt2sf?

Bylbym wdzieczny za pomoc.

asdvj.png

Opublikowano

Mam tez jeszcze jeden problem. Lyt2 pobralem stad.. hxxp://www.metin35.com/down.html (pierwszy zielony link u gory). Niby zrobilem sobie konto.. wypakowuje longju.. a tu masa plikow exe. Longjuytgamelogin, LongjuytServer2login, longjuytserver3, metin2, newlongju1server i jeszcze tam jakies configi czy cos. Probowalem sie zalogowac we wszystkich, mimo to.. cos mi nie wychodzi. Wyskakuje pare kratek i taki dzwiek jakby konto nie istnialo. Zalozylem wiec kilka innych kont, ale dalej jest to samo. Moze popelnilem blad w rejestracji? Gdy naciskam potwierdzenie (po wpisaniu wszystkich info tutaj hxxp://61.160.247.44/www/reg.html) to wyskakuje mi okienko z napisem 用户名和密码小于8个字符. Tak ma byc? Chyba nie.. w takim razie co robie zle? Prosze o pomoc ;P

asdvj.png

Opublikowano

tak ma byc bo automatycznie sciagasz pliczek do rozpakowania 15mb i tam masz wszystkie 4 serwy

popelniles taki blad

????????8??? =Nazwa użytkownika i hasło mniej niż 8 znaków

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
tak ma byc bo automatycznie sciagasz pliczek do rozpakowania 15mb i tam masz wszystkie 4 serwy

popelniles taki blad

????????8??? =Nazwa użytkownika i hasło mniej niż 8 znaków

Mimo tego.. ze wpisuje loginy i hasla o roznych dlugosciach znakow.. to nadal albo jest to samo.. albo wyskakuje okienko z napisem "can not be empty".. czyli jak dobrze pamietam "nie moze byc puste". WTF?

asdvj.png

Opublikowano
musisz wpisac login i haslo powyzej 8 liter np Gracz1234 haslo Metin2Priv

Probowalem.. nadal to samo.. pisze "can not be empty" :/

Sciagnalem te pliki (15 mb).. wywalilem tamte z tej paczki 500 mb, wgralem nowe i nadal to samo. Mysle, ze tu wlasnie o ta rejestracje chodzi.. zle konto zrobilem czy cos :/.

asdvj.png

Opublikowano

pisz z malych liter nie duzych zrobilem konto na takie passy jak pisaliscie ale z malych

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano
pisz z malych liter nie duzych zrobilem konto na takie passy jak pisaliscie ale z malych

Lirwa... nadal pisze can not be empty :/. NoEffect.. a co Tobie pisalo, kiedy zrobiles konto?

asdvj.png

Opublikowano

Probuje, probuje.. i nadal pisze "Can not be empty". W takim razie.. wiem, ze troche noobsko.. ale moglby mi ktos przykladowe konto zalozyc?

asdvj.png

• Dodaj nową pozycję...