Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Goldy?

Polejwodke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kąt mają tyle goldow że głupie bronie +16 chodzą po 200 g .. ja od 3 dni zdobywam goldy i dopiero 18 ..

(40 lv)

wiem ze połowa ma z allegro ale inni też mają .. z innego sposobu .

Opublikowano

No sposób dawida działa na szkodę nas wszystkich czyli podnoszą się ceny ale postarajcie się to wykorzystywać w ten sposób, że nazbieracie sobie gold, a jak ceny z czasem opadną, już powoli opadają to te np. 150g które na chwilę obecną dają nam max kusze +18 lub jakiś miecz starczą nam na wyposarzenie się w całkiem niezłe eq. Więc narazie zbierać zbierac a potem szaleć :)

Opublikowano

ja mam bardzo łatwy sposób pożyczam kasę od kolegów z gildii wygrywam kilka razy tyle ile pożyczyłem oddaje to co pożyczyłem i wychodzę z niezłym zyskiem potem kupuje sobie jakieś graty i od nowa pożyczam wygrywam itd.

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

wygrywanie jest proste ale za razem skomplikowane na początek wygrywasz klikając pierwszy przycisk i kiedy dajemy ryzykuj w tym samym czasie naciskamy przycisk trzeci gdy znów dajemy ryzykuj dajemy przycisk drugi i potem pierwszy itd. trochę skomplikowane ale tym sposobem dochodzę cały czas do 8 wygranych

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Niektórzy mają z maszyny inni z allegro są też tacy co grają kilka lat i mają dużo goldów

Ja np zarabiam tak ze kupuje coś tanio i sprzedaje dużo drożej zarabiam tak z minimum 7-10g dziennie

O co ci chodzi z tą maszyną?

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Temat wyjaśniony. Wszystkie metody zostały podane oraz wytłumaczone. Aby ograniczyć powtarzanie się odpowiedzi, temat zamykam.

ex Moderator Metin2 | ex Moderator 4Story

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...