Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY

MarcinMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie pomużcie mi czemu mi sie silk wyłancza jak bot wraca do Hotan czasem sa znaki zapytanie czasem "Visual C++" kurde jak temu zapobiec bo niemoge bocic 24h na dobe bo sie nieda po pujdzie poexpic jak juZ musi wracac to sie wylancza ;/ mzoe macie jakies programiki co cos porpwia. A jesli chodzi to to ze moze mam za slaby sprzet to raczej nie. Mam tak 3Gb ramu, grafike GF 8600GT, Procek AMD athlon 2.5Ghz. A pozatym ustawienia graficzne wywalilem na minimum nawet wylaczylem wszystkie efekty tylko rozdzielczośc jest 1680x1050. Czekam na ODP

Opublikowano

Więc tak ściągnij sobie najnowsze stery do twojej karty graficznej. Ustaw rozdzielczośc na 1024x768 i zobacz czy tak nadal będzie się działo.

Sig.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

po pierwsze naucz sie pisac a po drugie mozliwosc ze to od tego gdyz ludzi w hotan jest za duzo ale tez mozliwe jak tu kolega wyzej wspomnial ze "kodeki" do karty Ci zdychaja...

Weteran
Opublikowano

Ja zawsze chowałem Tbota w mieście, bo ciągle dostawałem błędy.. Klikałem Hide, na barze u góry, a jak bot już wyszedł z miasta to klikałem Show.

...

• Dodaj nową pozycję...