Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić minecrafta

norek128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh i odwieczna kłutnia: kup na allegro, tam jest ok/ nie kupuj na allegro, tam kradną konta itp itd, a co to topicu to normalnym przelewem zapłcić możesz :)

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

ja kupilem na kontgier.pl i sie ciecze bo tuz po kupieniu podrozal z 44.90 do 74.90 :D

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Na kontagier już było drożej niż na minecraft.net, nie poleca się tam. Mam premium od roku, kupione na allegro i nie żałuję, wszystko ok, możesz kupować.

Są teraz tańsze ceny, ostatnio kuzyn kupił za 19 zł :D.

mpcubfluo.png
Opublikowano

FabrykaKluczy.pl Kontagier.pl Żabka Przelew Bankowy itp. Ja polecam allegro popatrz na aukcjach gdzie dany użytkownik ma dobre Komentarze i wszystko pozytywne

404 sygantura not found

Opublikowano

Ja kupiłem gifta z allegro.pl, mam już od dobrych 6 miesięcy i nie ma żadnych problemów, zdecydowanie polecam allegro.pl, bo taniej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie ponieważ założyłem sobie konto i mam kartę maestro i nie wiem czy mogę kupić moją kartą minecrafta jak wszedłem na minecraft.net to pisało że mogę kupić kartą MasterCard.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest taka opcja na minecraft.net "przelewy24" może mi ktoś wytłumaczyć jak to działa czy będę musiał iść na poczte i zapłacić przelewem czy z kąta bankowego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...