Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dostaniecie pod Choinkę ?

Upity

Jak myślisz?  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierajcie ;D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapewne skarpetki

z tego co wiem to kurtka i pendrajf pzdr. dla tych co dostają prezenty wyjebane typu kinect , xbox , bf3 lub inne gry 100+ zł ;f

sygnatureczq000001.jpg

Potrzebujesz pomocy przy obrobieniu filmu,sygnaturze,awatarze itp. ? Nie masz programu Sony Vegas 10.0 Pro , a interesują Cię efekty z nim związane ?

Jeśli tak to napisz PW , napewno się dogadamy ! =)

Zapraszam do wspólnej gry !

Opublikowano

Z racji że nie wiem co dostanę od rodziny to powiem co dostane w szkolee :) (Klasowe mikołajki przed wigilią xD ? WTF ? )

Wymienialiśmy się losami i jestem z kolegą i kupi mii płyte z koncertu grubsona w MegaClubie <3 a nie jakieś ebane czekoladki jak co rok xD

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Piękne słowa. Ważne, aby święta spędzić z rodzina.

Nie udawaj na forum, dla każdego kasa jest ważna.... Wyglada to tak "napisze że chodzi o gest pomyślą że jestem fajny" ....

W każdym razie skąd mam wiedzieć co dostanę ? Znając zycie kasę

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Aż mi się smutno robi jak to czytam , wszyscy dostana prezenty, odpoczynek , rodzine , a ja g*wno ,zapie***lanie do nauki , 0 rodziny a jedyna osoba, z ktora pogadam , to , dlugopis ktorym bede robil zadania z chemii :(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja nie biorę kasy i nie brałem. Zawsze mówię im, że może to być nawet mały przedmiot za 2zł w chinskim sklepie. Ważna jest pamieć i obecność rodziny i wspólne spędzanie świąt.

Również mnie rozwala pazerność niektórych co chcą iPady, Tablety, Laptopy, Komputery. Jedyne co mogę zrobić to współczuć ich rodzicom bo z takich dzieci nic dobrego nie wyrośnie i w przyszłości zostaną sami bez pomocy. Bo pomoc będzie płatna inaczej ich osrają .

jqeuR.png

Opublikowano

bluza i spodnie z cropp'a, kapelusz z H&M, Netbooka Asus Aspire ONE D257, Słuchawwki nauszne AKG i jakiś 1 prezent niespodzianka

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nic jak zawsze ;(

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...