Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] konto bez captchy

I*N*F*E*R*N*O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy wie ktoś jak założyć nowe konto żeby na nim caphty nie było??

a może ma ktoś jakieś do oddania :D może być nawet pchełka 1 lvl byle by nie było caphta:) kto wie może się jakimś FE odwdzięczę :ninja:

Opublikowano

Captcha pojawia się gdy :

1. Uzbieracie za dużo uridium na jednej mapie

2. Za dużo czasu na dobę spędzicie na jednej mapie

3. Na jednej mapie zbierzesz za duzo energi

Opublikowano

Bzdura, bzrura i jeszcze raz bzdura..

Próbowałem różnych kombinacji, zmiana mapy co 10min itd.. jak już się captcha pojawiła to nie było siły.. ale 3 dni temu kupiłem podwajacz ten za 4zł na 72h i captcha znikneła, jeżeli to jest sposób to jest bardziej opłacalny niż kupowanie kodów.. Mam nadzieje tylko że jak podwajacz się skończy to nie wyskoczą od razu spowrotem..

Opublikowano

Gówno prawda, na 1-1 dorobiłem się 22 LF3, Vegi, 5 B02 i w tym czasie 1 raz miałem captchę

Opublikowano

lol rozumiecia ze captcha jest losowa moze ci wyskoczyć 10 razy pod ząd a moze nie wyskoczyć tydzień

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ok no to nie ale chyba rozwiązałem zagadkę gdy otrzymasz warna masz captche dopóki nie wbijesz kolejnego lvl :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Ja dostałem warna wbiłem lvl i captche są

to nie mam pojęcia bo u mnie działa

Opublikowano

lol rozumiecia ze captcha jest losowa moze ci wyskoczyć 10 razy pod ząd a moze nie wyskoczyć tydzień

mhm tak tak , tak samo jak kocioł był niegdyś losowy -.-

Opublikowano

Powiem wam że ja juz 2 dzien na jednej mapie boce 1-1 i mam captcha normalnie co 20 minut, nie no przesadziłem z 1h jak boce 24 i musze używać captchatrader.

Opublikowano

Nie no wkurwia mnie to : credits_rem.png "muchelpe would" submitted from PBDO 500 (-10) 16 minutes ago credits_rem.png "181]) FMarte" submitted from PBDO 510 (-10) 20 minutes ago credits_rem.png "themwifect" submitted from PBDO 401 (-10)

38 minutes ago credits_rem.png "tionkst accumulated" submitted from PBDO 313 (-10)

48 minutes ago "required howastl" submitted from PBDO 281 (-10) 52 minutes ago "hand, brersio" submitted from PBDO 263 (-10) 55 minutes ago "ystenj prayer" submitted from PBDO 217 (-10) 1 hour, 2 minutes ago "for argsqu" submitted from PBDO 220 (-10) 1 hour, 4 minutes ago "ustiew" submitted from PBDO 132 (-10) 1 hour, 12 minutes ago Unknown transaction of +100 credits 100 (+5000) --

Opublikowano

Właśnie jeżeli ktoś ma jakieś słabe konto bez captch to niech napisze na gg 12634417 ponieważ moje ktoś mi ukradł

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...