Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torrent...

Uszatek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.. Mam problem z torrentem. Otóż pobrałem klienta ze strony (metin2.pl), zainstalowałem, spatchował się. Przy torrencie, dochodzi do 33.3% i staje, pokazuje Pobieranie: 0,00% metin2_hshield, a prędkość pobierania wynosi 0,000%, co jest? Przeszukałem trochę forum i pisaliście, żeby czekać, ale ile można? -.-

1323520056-U463158.png

Potrzebujesz pomocy z postawieniem strony?

Kliknij Tutaj.

Opublikowano

Poszukaj na forum pla daja aktualizacje do sciagniecia recznie.

Sam mozesz sciagnac i podmienic.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Ja po torrencie od kilku miechów mam błąd torrenta właśnie przy hackshieldzie, pobierałem ręcznie i to nic nie dawało.

Na 2 kompie (Złom jak cholera) metek norm sie spatchował i działa, na mojej "stacji NASA" nie idzie (Na złomie XP, na aktualnym mam w7.

Sory że się wbijam w czyjegoś posta, ale pewnie mamy to samo.

Gram pod nickiem:

cooltext702950524.png

Opublikowano

Windows jest najmniejsza przeszkoda ja mam win7 i bez problemu smiga.

Mialem podobny problem co po czasie okazalo sie ze nie mialem odblokowanego dostepu do neta dla metka w antyvirze, powody moga byc rozne.

Najlepsze wyjscie w jego przypadku to sciagnac aktualizacje recznie z forum pla.

Torrent najczesciej zatrzymuje sie na pliku common wiec tez nalezy troche poczekac zanim sie zabierzesz za reczne aktualizacje, bo nie sciaga sie to w 2 minuty.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

U mnie sie patchowalo okolo 4 godzin, bardzo wolno, potem juz predko leci. Daj mu sie spatchowac przez kilka godzin i potem da rade , a te 0.00 % przez lacze , ale powinno sie pokazac potem normalnie kilka kb na sek ,

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

mam podobny problem, albo ściąga z prędkością 0.00000 albo czasami rusza, z tym że u mnie dochodzi to że wyłącza mi torrenta i nie mogę go na kilka godzin zostawić, co robić w takiej sytuacji ?

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...