Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BMW e36

Silny199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczem BMW e36 1.6i Sedan - Niby 1.6i ale była kręcona :)

Zakupiłem ją we Włoszech ( Kiedyś zajmowałem się ściąganiem Aut właśnie z tego Kraju ) Jestem drugim właścicielem, mam ją rok. 146k przebiegu ( Wszystko udokumentowane :D ) Silniczek w bdb stanie ( z LPG ) Leciałem nią 200 km/h tak samo na benzynie jak i na gazie ;) Denerwuje mnie ASC ;/ Ale o tym później :) Temat kieruje do Posiadaczy BMW oczywiście też do fanów tej Marki ;) Nastał sezon zimowy w końcu, ślizgo się robi na drogach i bagażnikiem rzuca fajnie na Zimówkach ;) Wypowiadajcie się co macie zamiar porabiać w zimę Beatami, czy raczej stawiacie w garażu z obawy stłuczki czy może jakiś tor / zabawa po mieście itp Jakich przeróbek użyliście w Autkach, od zewnątrz po silnik aż do środka :)

U mnie właśnie pada za oknem deszczyk ze śniegiem i jest przymrozek :) Odczekam aż się zmrozi trochę i ruszam na wieczorną przejażdżkę :)

Odnośnie ASC, nie mam do tego wyłącznika ;/ Ale od dawna nurtuje mnie ten temat... Wie ktoś może jak to wyłączyć ? Czy zostaje rozcięcie kabla na skrzyni? Jeżeli tak to jak to zrobić bez potrzeby wyjmowania skrzyni ;/

Piszcie również o spalaniu benzolka jak i LPG / Pomysły dodania mocy we własnym zakresie :)

Wypowiadajcie się :D

Mam nadzieję że temat nie pójdzie w niepamięć ;/

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Kto tu ma mieć bunie jak same 13 latki na tym forum siedzą?:D

Mój ojciec ma e39 i super się jeździ z 400 murzynami pod maską. Mimo wszystko to nie samochód dla mnie bo pali 30l/100km.

Jeździmy razem na zloty lokalnego klubu bmw i tam można się pobawić na torach.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Powiedz mi jak jest ze spalaniem 1.6 silnikow tylko benzyna bez lpg bo sie zastanawiam czy przy takiej budie 1.6 nie jest za malo.

Mialem przyjemnosc jezdzic ojca e46 1.9 benzynka z m pakietem . Wrazenia sa swietne solidniejszym autem nie jezdzilem co prawda prawko mam kilka miesiecy ale zdecydowanie w przyszlosci stane sie wlascicielem wlasnie takiej bejcy lub nowsze audi a3 . e46 miala przycisk do wylaczania asc ale jakby nie bylo sa z nia problemy co jakis czas . Sam jezdze honda civic 2000 1.6 dohc vtec i to chyba starczy mi na dluzszy czas szczegolnie ze w pieknym stanie .

wakow9.png
Opublikowano

Ogólnie to marzę o E36 ;) kuzyn ma i na zimę nie wyjeżdża nią ;) dlatego że to cabrio;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

1. przebieg kręcony fchuj

2. 1.6 to najgorsza opcja w tej becie, bez zdjęc wiem że wziąłeś padake, elo.

fchuj ? omfg ;)

Kto tu ma mieć bunie jak same 13 latki na tym forum siedzą? :D

Mój ojciec ma e39 i super się jeździ z 400 murzynami pod maską. Mimo wszystko to nie samochód dla mnie bo pali 30l/100km.

Jeździmy razem na zloty lokalnego klubu bmw i tam można się pobawić na torach.

pozdrawiam

Witam :) Co do tych 13 latków - masz racje ale wiesz, może ktoś się trafi ;)

Sam myślę nad zakupem e39 2.8i 196 koni seryjnie ( Oczywiście do podkręcenia ;) ) Wcześniej miałem e34 2.5i - Miała styl, czarna, czarne szyby ;) V6, basowy tłumik - robiła swoje ( Spalanie przy mojej jeździe ? Paliła ile zdążyła ;] )

Rozważam też kupno e46 2.0i lub 2.3i ale odnośnie e39 w e46 są części droższe dużo ale podoba mi się ta 3 ;)

Powiedz mi jak jest ze spalaniem 1.6 silnikow tylko benzyna bez lpg bo sie zastanawiam czy przy takiej budie 1.6 nie jest za malo.

Mialem przyjemnosc jezdzic ojca e46 1.9 benzynka z m pakietem . Wrazenia sa swietne solidniejszym autem nie jezdzilem co prawda prawko mam kilka miesiecy ale zdecydowanie w przyszlosci stane sie wlascicielem wlasnie takiej bejcy lub nowsze audi a3 . e46 miala przycisk do wylaczania asc ale jakby nie bylo sa z nia problemy co jakis czas . Sam jezdze honda civic 2000 1.6 dohc vtec i to chyba starczy mi na dluzszy czas szczegolnie ze w pieknym stanie .

Witam, co do spalania to przy odniesieniu Buda > Silnik > Moc nie jest źle szczerze mówiąc

Szymchel napisał że to najgorsza opcja w tych betach - hmm najgorsza tylko pod względem pojemności czyli 1.6 ale widzę że ogólnie ma za mało lat żeby coś konkretniejszego powiedzieć ;] Spalanie Benzolka na trasie rzadko przekracza 10 litrów przy jeździe ponad 120km/h przy stałej prędkości. Trzeba tylko nauczyć się tym silnikiem deptać żeby osiągnąć jak najmniejsze spalanie przy szybszej jeździe.

Co do mocy - Niby 1.6 ale nie jest słaby. Seryjnie ma 105 koni. W Lato ronda można spokojnie kręcić bokiem z piskiem, ja tak robię nawet mimo iż mam ASC ;] Tylko trzeba wiedzieć jak ;) Nie trzeba mieć Demona pod maską - liczą się umiejętności kierowcy ;]

Odnośnie Hondy, przez krótki okres czasu jeździłem Hondą Civic 1.6 vtec Amerykańską wersją ze ścięta szybą tylną - to chyba była V gen - nie wiem :)

Przy drobnych przeróbkach na trzecim biegu leciała 170 km/h ( 3 miała wydłużoną :) ) Nie narzekałem na nią, ale BMW to BMW i staram się trzymać tej marki ;]

Odnośnie wczoraj, pisałem że wyjeżdżam na miasto jak się trochę droga zmrozi, faktycznie ślisko było ;] Mam w mieście 5 rond i każde śmiało bokiem robiłem :) Nie wiem co bym zrobił bez Buni mojej ;] Sprawia mi frajdę jak Małemu dziecku lizak ;]

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...