Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statusy na Wawel? :D

asd1111

Chcesz by statusy były wyżej??  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz by statusy by?y wy?ej??

• Tak
      20
    • Nie
      4
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak większość userów, chciałbym by statusy znalazły się wyżej. One są jedną z największych form kontaktu paru użytkowników na raz. Na topki spojrzymy może raz na miesiąc, a statusy?? Kółka u myszy nam się popsują :D Najlepiej, gdyby znalazły się pod filmami, jak było kiedyś. I fajnie by było, gdyby zwiększyć ich ilość, z pięciu statusów na dziesięć. Proszę się wypowiadać :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Moim zdaniem bezsens. Ostatnio zamiast pisania w odpowiednich tematach to się robił spam właśnie w statusach. I od niedawna statusy były używane do innych celów typu obrazy oraz linki do youtube.

Zatem, wniosek - na nie.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ja jestem na tak

Niby mała zmiana ale myślę że przydatna :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Powiem tak. Początkowo nie byłem entuzjastą pomysłu z zmniejszeniem ilości widocznych statusów na głównej,

ale teraz po chwili obserwacji uważam, to za dość dobry pomysł.

Jakby nie patrzeć faktycznie spam się zmniejszył i czegoś takiego jak odpowiadanie na jakiś wpis w nowym statusie teraz już się nie spotyka.

Z tego powodu jeśli chodzi o zwiększenie ilości widocznych aktualizacji do 10 będę na nie.

Ale jeśli chodzi o zmianę pozycji tabelki jestem już na tak.

Przynajmniej okienko z linkiem polecającym i najnowsze tematy powinny być pod statusami.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...