Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie grać ?

luki19180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Odkopałem kilka dni temu moją starą postać ninja 38lv eq: noze 36 lvl +8, zbroja 34 +7 , tarcza 5-katna +6, kolcza maska +7, nieznaczące akcesoria, 8 poziom konia (padł), 84kk na koncie, SERVER 9, zwalone statystyki( w kazdym po trochu) . Moje pytanie jest takie: Czy opłaca się grać na tej postaci, czy może przejść na nowy server i grać od nowa. Jeżeli od nowa to proszę o polecenie servera, gdzie gra dużo osób i gdzie są wysokie ceny, gdyż łatwiej się zarabia. Za sensowną odpowiedź dam LIKE ! :]

!!! Nie bądź żyła, daj LAJKA !!!

Opublikowano

Ja polecam grac od nowa na s26 jest tam duzo ludzi fajna atmosfera itp a i polecam sure wp najlepsza postac do expa i na metki

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Hmm.

S26 jest dość ciekawym serwerem, ale jeśli posiadasz już co nieco przedmiotów na s9, to zrób sobie nowe konto/postać i graj tam od początku z drobnymi dodatkami.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

s26., stosunkowo nowy serwer, ceny nie są tragiczne, masz szansę się wybić, miła atmosfera (jak na razie), ale tą ninją mógłbyś polatać na rybki/metki uzbierałoby ci się więcej kasy i miałbyś wszystko git.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Polecam zagrać od nowa na s26 . Niskie ceny , duzo ludu

Opublikowano

Ja polecam Ci na tym S9 ponieważ będziesz miał jakiś start. EQ z ninji sprzedaj i graj na tej postaci na FB, załóż sobie nową postać i będziesz na niej grać :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Zostań na S9.

Zrób nowe konto na którym będziesz grał, a ninje zostaw na Fish Bota;)

Będzie duży zarobek i przy okazji będziesz już coś na start miał ;) za te 84kk na start coś kupisz ;)

Polecam Ci grać Surką WP (dobra postać do expa i na metki)

Chyba, że wolisz inną ;)

Pozdro;p

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

Ja Ci również polecam zagrać na tym 26 s

Ponieważ Punkciki :

1. Jest to nowy serwer ( więc możesz się wzbić jeszcze wysoko )
  2. Mili ludzie , Ceny sa dość fajne

Zrobisz sobię postać Nabijesz LvL exspbotem i zrobisz sobie postać do FB i zarobisz dużo kasy , i dobry początek ;] będzie GIT A

Pozdrawiam !!

POLECAMY 26 SERWER!

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...