Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z internetem

Marcin_szn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem ponieważ dostałem nowy komputer i po zainstalowaniu wszystkich sterowników nie działa internet. Czy wie ktoś może jaki sterownik jest odpowiedzialny za internet? Co musze zainstalować? Mam cały komputer pusty tylko windows i sterowniki od karty graficznej. Co musze zrobić? Daję +

Opublikowano

Jeżeli masz masz win 7 sterowniki spróbuj zainstalować poprzez Windows Center. Nie masz żadnych sterowników na płycie od modemu?

btw. nie ten dział.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Witam, napisz coś więcej odnośnie internetu. Czy jest to modem czy router czy stary czy nowy sprzęt..

Bez tego nie damy rady powiedzieć czegoś interesującego na ten temat.

Przy Win 7 sterowników raczej nie trzeba, co do kompa Twojego, zainstaluj stery od płyty głównej wszystkie jakie są na tej płycie, sterowniki instalujesz tak:

1. Płyta główna.

2. Karta Graficzna.

3. Reszta, np karta muzyczna czy też USB czy internet.

To jest najlepszy sposób co do instalacji tego, z własnego doświadczenia to wiem.

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Eh... Dużo pytań a ja jestem w tym kompletnie zielony... Mam Modem UPC 8mb, windows xp home, zainstalowane sterowniki all jakie mialem, podłączony kabel bezpośrednio do komputera i pokazuje komunikat "Ograniczona lub brak łączności". Prosze pisać jakie info mam jeszcze podać i gdzie mogę je znaleźć na swoim komputerze. Przepraszam ale jestem w tym naprawdę zielony, komputery to nie mój konik...

@gdy włączam internet explorer, ukazuje mi się komunikat że będzie pracował w trybie offline

@down

wcześniej komputer miał mój wujek i wszystko śmigało, ale ja wymieniłem dysk na większy zrbiłem format, zainstalowałem windowsa na nowo i sterowniki, a internet nie chodzi. pokazuje się błąd jaki określiłem wyżej. Internet mam BEZPOŚREDNIO podłączony KABLEM do komputera.

Opublikowano

A wcześniej działo wszystko? Od kiedy zaczął występować problem ?? Mieszkasz w mieście czy na Wsi ?

@Masz to w przewodzie czy bezprzewodowo :D

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...