Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż na allegro .

activerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam właśnie pytanie co do tego o tamten temat jest juz zamknięty . Jeżeli ten ktoś nie był autorem programu bo nie był ale zastrzegał , że nie sprzedaje programu a jedynie swoje informacje i czas poświęcony na zdobycie informacji gdzie można znaleźć taki program / mod to praktycznie nie potrzebuje on zgody na sprzedaż swoich informacji , gdyż są one jego własnością .

Tak samo w przypadku , gdy sprzedajemy jakiś przedmiot z Metin 2. Przecież on należy do autorów gry ale my napiszemy , że sprzedajemy swój czas.

To pomyślcie teraz ile procesów musieli by wytoczyć graczom na całym świecie o to , że sprzedają ich własność ?

Myślę , że koleś może być w świetle prawa niewinny bo sprzedawał swoje informacje czyli swoją własność .

A z drugiej strony myślę , że już drugi raz nie wystawi chociaż kto tam wie

A jeżeli Kamer poszedł by z tym na Policję i przedstawił sprawę jaki program i dlaczego to policja mogła by się zainteresował regulaminem gry i znaleźć jakiś paragraf albo hakerstwo / albo łamania regulaminu gdzie może być gdzieś zastrzeżone przez autorów gry wytoczeniem procesu sądowego .

Także nie wiem czy opłaca mu się w ogóle z tym iść na policję .

POMÓGŁ CI MÓJ PORADNIK ? DAJ PLUS ! TO NIC NIE KOSZTUJE A MOTYWUJE DO DALSZEJ PRACY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...