Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-321734-0-02011700-1324203684.gif

Camperzy to denerwujacy gracze combat arms. Kupią snajperke i siedza w jednym miejscu. To denerwujace, wiec stworzylem ten poradnik abyście wiedzieli jak się z nimi uporać.

post-321734-0-48703600-1324203831.gif

Jak zabic kampera w pociągu?

To proste, podchodzisz do pociągu jak niżej na obrazku. Bierzesz do ręki granat, skaczesz i w locie rzucasz go. Wtedy granat wpadnie do wagonu i zabije snajpera.

post-321734-0-92365900-1324203688.gif

Jak zabić snajperów siedzących w bazie?

Jak nie bedziesz mógł przejsc kolo pociągu do nich i schodząc na dół zostajesz zabity przez upadek albo przez siedzących tam innych graczy. Wchodzimy pod most jak niżej na obrazku.post-321734-0-88864400-1324203696.gif

Idziemy krawedzią prawie do konca mostu, ale pod koniec wchodzimy na czarna line bo inaczej liście nam zaslonia i mozemy spaść. Potem wchodzimy na schody i i biegniemy na ich baze. Gdy juz tam bedziemy to szukamy po bokach kamperow i rozwalamy ich.

Jak biegniecie pod mostem to nie radze wam kucać bo wtedy dostaje sie laga i przenosi was w inne miejsce i możemy spaść.

The End

beznazwygr.png

Opublikowano

Troche mało rozwinięte ale fajnie sam sie zastanawiam żeby opis taki zrobić map ale w wersji Video ;)

Dokładnie, zrób wersje video jak rzucasz tam granat i pod jakim kontem ja to wiem ale inni mogą nie wiedzieć.

76561198090890807.png

Opublikowano

To co up-y daj video/screen z granatem :P i możesz troszke rozwinąć bo troche mało :P

Ale ładnie lajk leci xD

Opublikowano
Jak zabic kampera w pociągu?

No ogólnie zawsze ich zabijam ze swojego respa. W 99% przypadkach giną pierwsi, ogólnie strzelanie z pociągu jest trudne, celujesz do jednego a drugi Cię trafia.

Co do drugiego punktu to ja wole iść po prostu dołem, najpierw ze schodów patrząc na dół, ich schody i lecę. Wchodząc po schodach do ich bazy wpadną jeszcze fragi. Osobiście nigdy tam nie byłem gdzie dałeś screen, ale wiem, że te osoby łatwo ściągnąć z dołu.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wystarczy przykucnąć przy wejściu do pociągu otworzyć i rzucić granata byle gdzie (zawsze działa) poradnik przyda się

88005572529882919549.png