Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Q] Odblokowanie ps3

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieć odpowiedniego softa żeby przerobić na pirata

no i polecam wymienić dysk na dużo większy ;D

Opublikowano

Ok to kupie sobie ps3 z movem i ta gra pets friend jakos tak bo w zestawie 320gb dysk i jaki soft wgrac? Jak nagrywac plyty z pirackimi grami. Jeszcze 1 mozna movem kierowac bez tych kontrolerow w rece?

Opublikowano

Ok to kupie sobie ps3 z movem i ta gra pets friend jakos tak bo w zestawie 320gb dysk i jaki soft wgrac? Jak nagrywac plyty z pirackimi grami. Jeszcze 1 mozna movem kierowac bez tych kontrolerow w rece?

zależy jaki soft będzie miała konsola.

random.jpg

Opublikowano

Jak Ty sobie wyobrażasz kierowaniem movem bez kontrolera w ręce? No chyba że posiadasz super moce i będziesz poruszał kontrolerem siłą umysłu. LOL

Co do przerabiana to najwyższy soft jaki możesz mieć to 3.55

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli będziesz działał dokładnie wg instrukcji to nie, sam nigdy nie przerabiałem i nie mam zamiaru przerabiać bo wolę mieć mniej gier ale grać w nie z innymi ludźmi po sieci, po przerobieniu nie masz już takiej możliwości.

Gra się tak samo jak w przypadku gier oryg. z tym że jak wspomniałem w poprzednim zdaniu nie pograsz już w sieci, gry mają też podobno mniej FPS ile w tym prawdy nie wiem, musiałby się ktoś z przerobioną konsolą wypowiedzieć.

Gry odpala się z dysku przenośnego, jest też możliwość wgrania ich na dysk PS3, jak to wszystko zrobić znajdziesz w internecie.

Chcę tylko abyś się zastanowił czy aby na pewno warto przerabiać konsolę, moim zdaniem traci się bardzo dużo na rzecz grania po sieci i to darmowego bo w przypadku konkurencyjnej konsoli trzeba już płacić, więc przerabiając tracisz już frajdę z grania z ludźmi z całego świata. Nie mam pojęcia ile masz lat i czy już zarabiasz własne pieniądze czy trzymasz się jeszcze spódnicy mamy, myślę że 100-200zł raz w miesiącu to jeszcze nie aż tak duży wydatek, gry zawsze możesz wymienić albo kupić używaną, sam nie mam ich wiele, aktualnie 6 + 4 na hdd i jest dobrze, gry sobie wymieniam albo sprzedaje, oryginałów to może 5 łącznie kupiłem przez ten cały czas co posiadam konsole.

Twój wybór, granie samemu lub z kolegą a możliwość zagrania kiedy się chce z kimś innym.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...