Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam osoby do serwera / VPS

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, posiadam VPSa który praktycznie się marnuje, szukam osoby która potrafi postawić bez problemu silnik plemion, i będzie się nim zajmować, ja niestety dużo czasu nie mam bo pracuje i jestem dostępny praktycznie wieczorami.

Parametry serwera to:

Dysk twardy: 250 GB

Pamięć gwarantowana (RAM): 2048/3072 MB (gwarantowana/dostępna)

Procesor: 2,8 GHz

Transfer miesieczny: 1500 GB - Port 100 Mbit

Ilość adresów IP: 1 szt.

System operacyjny: Debian 6.0 Squeeze - 32bit.

Technologia wirtualizacji: openvz

Jeśli są osoby chętne to pisać pod tematem, nie szukam pierwszych lepszych którzy chcą się tylko pobawić w adminowanie..

// Zbędne posty będę raportował.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Czesc, mam tam troche jakieś doswiadczenie, nie za dobre, ale jakieś mam, nie raz mialem wlasny serwer niestety Hamachi, ale silnik spolszczony itd. Jak cos mozemy sie dogadac ;p gg; 5162675

97514106250997779748.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam chciałbym postawić na twoim VPS privka plemion. Chce postawić jakiegoś dobrego gdzie będzie dużo graczy :) a nie pierwszy lepszy. GG 129315 proszę o odpowiedź!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...