Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][TR] Expermetin2

TOMIxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi Spol Nie Cyka .. Zostaniesz Polaczony Z Serwerem :f

Robie reklamy serwerow pisac na gg ; 18353757

50 postów [V]

100 postów [V]

150 postów [V]

200 postów [V]

250 postów [X]

300 postów [X]

350 postów [X]

400 postów [X]

450 postów [X]

500 postów [X]

Prosze Zdejmijcie Mi 10% ;/

Opublikowano

Kamer mod potem wrzucasz serverinfo.py do głównego folderu gry i przez Connect Helper dodajesz nowy serwer (np. PrivMT2 i w pong wpisujesz: testtesttesttest ) i potem przez connect helpera odpalasz serwer.

Pokażą Ci się wtedy 2 serwery i 2ch. Na 1CH gra dużo turków na Pro EQ do PVP (głównie sury). Na 2CH można spokojnie expić,robić EQ i co tam sobie zapragniesz ;]

Nie liczę na plusy, chcę tylko pomóc. Jeżeli mimo mojej podpowiedzi nie wiesz jak to zrobić , mogę zrobić filmik (No ale myślę że sobie poradzisz) ...

Opublikowano

Twisterek, pobierz moje spolszczenie z pierwszej strony publikacji, a co do skilli to musisz najpierw je odebrać u nauczycieli a potem brać od npc na P

Ten serwer w ogóle jest jakiś zbugowany,

Pozdrowienia i Wesołych Świąt

Minelife

Opublikowano

Jak uruchomić ten Serwer z 2CH (Moja wersja!)

1. Nie spatchowany klient (Chiński,Polski,Turecki bez znaczenia) ...

2. Pobieramy Mod 2010SF np. z http://www.filesonic...SF_10122011.exe .Wgrywamy do głównego folderu metina.

3. Ściągamy serverinfo.py z 1 posta i wrzucamy do głównego folderu metina , tam gdzie wrzucaliście Moda!

4. Otwieramy connect helper i usuwamy wszystkie serwery...

5. Bierzemy "Add/New" i w nazwę serwera wpisujemy jaką chcemy!!.. (np.Exper) i teraz najważniejsze (Pkt.6)

6. W Pong wpisujemy: testtesttesttest

7. Rozpoczynamy grę za pomocą Connect Helpera (Najlepiej dać "Auto start" Moda) i logujemy się na serwer na którym stworzyliśmy konto... Miłej gry ;]

Jeżeli mimo tego nie potraficie odpalić serwera ,to wiedz że coś się dzieje !

Opublikowano

Jak wchodze to mnie loga , znaczy zaloguje się wszystko git, pogram 2 sek i mnie wywala, caly czas tak mam.

Opublikowano

"Coś się dzieje" Nie umiem tego zrobić coś nie jest opisane w tej instrukcji jeśli chce zagrać na tym serwie to muszę zrobić tak:

1. Miec polskiego klienta

2. Mieć paczke z tego serwa (190 pare mb)

3. Połączyć to czyli paczkę tego serwa (190 pare mb) wrzucić do polskiego klienta

4. Rozpakować moda 2010SF do głównego folderu (czyli tam gdzie wrzucałem paczkę tego serwa 190 pare mb)

5. Rozpakować o głównego foleru serweryinfo.py

6. Włączyć CenectHelper

7. Usunąć z tej listy w ConectHelperze te serwery (zaznaczam na przykładowy serw i czerwony krzyżyk)

8. Nacisnąć niebieski plus, dodać serw w ConectHelperze nazwa obojetnie jaka i w Pong wpisujemy: testtesttesttest

9. Zaznaczyć "AutoStartMod" i nacisnąć Uruchom Mod

Ja tek to zrozumiałem proszę aby ktoś mnie poprawił bo nie działa.

Pytanie

-Dlaczego jak usunąłem te serwery z ConectHelpera to one dalej były w Modzie (włączałem przez ConectHelpera) i nie dodało mi mojego.

-nie trzeba wpisywać IP serwera do jakiegoś tam programu wystarczy sam ConectHelper?

-może mam zły klient mam Polskiego z 2008r. i może paczka nie chce się skleić z tym klientem?

Proszę opiszcie mi na to bo sam tego nie ogarne. ;D

Opublikowano

Jedyny problem który ja posiadam , to pobrałem wszystko co możliwe i nie widzę Zbroji jak i Broni. Jedyne co mi zostało to pobrać clienta...

Opublikowano

do autora:

jak zrobić klienta, bo chce widzieć na jaki lvl jest broń itp.

pobrałem: Normal Client i Süper Pack i Mini Pack İndir wypakowałem do polskiego metka 2011, jakiegoś klienta polskiego priva i klienta włoskiego priva i nie działa.

pomoże ktoś zrobić klienta ?

Opublikowano

dudus200 ,też mam z tym problem. Też próbowałem wszystkiego , do polskiego , do tureckiego i do włoskiego i w żaden sposób nie mogę tego odtworzyć. Ani nie widzę tych broni u innych a w sklepie widzę żółć lub broń bez lvla i statystyk.

Opublikowano

Onar no właśnie lipa ;/

bo ja widze tylko do niebiana miecze dla woja i dalej nie mogę zrobić a widzialem ze 140+ latały w jakiś broniach których nie widzę

Opublikowano

Mogę grać na 2 serwerze , ale EQ tylko EXP bo 3/4 broni i zbroji nie widzę ;D

@Edit:

Gram u Niebieskich. Nick oczywiście: Onar

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jaką gildię robimy?? MPCforum?

@Edit2:

Ja gram. Na którą się spotkamy wszyscy razem by dodać siebie do znajomych?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A mi dalej nie wychodzi... Mniejsza ;>

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bez jaj no .. clienta nie można pobrać nic tam nie można pobrać a na spolszczenie sikam za przeproszeniem ... postarali się zniszczyć serwer do bólu 0 downloadu do jakichkolwiek patcherów klientów itd

ravento.jpg
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...