Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Twardy dysk

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sam poleciłeś bardzo problematyczne dyski i łaskawie byś też udzielił informacji że nie współpracują ze starszymi komputerami ze złaczem SATA I, chipsetami AMD 890, łącznie z tym że są bardzo problematyczne z większością nowych chipsetów AMD i mogą na nich nie działać.

na szczęscie ma płyte na intelu

Gówno widziałeś gówno wiesz, autor tematu ma płytę główną, która obsługuje SATA3 idioto nie mam pojęcia po chuj się wpierdalasz, jak w ogóle nie potrafisz czytać !?

A płyta główna jego jest na chipsecie Intel, i tak ja mam tego F3 i innego Hitachiego na AMD baranie i nie ma żadnych problemów.

Miałem sam dyski te WD z seri Green i te smasunga F3, poza tym zawsze, ale to zawsze WD green jest na samym dole w rankingach co do szybkości dysku, więc po chuj się sprzeczacie, jak pewnie nigdy w życiu nie mieliście tych dysków.

Żałośni jesteście z waszymi radami to se można...........

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Gówno widziałeś gówno wiesz, autor tematu ma płytę główną, która obsługuje SATA3 idioto nie mam pojęcia po chuj się wpierdalasz, jak w ogóle nie potrafisz czytać !?

A płyta główna jego jest na chipsecie Intel, i tak ja mam tego F3 i innego Hitachiego na AMD baranie i nie ma żadnych problemów.

Miałem sam dyski te WD z seri Green i te smasunga F3, poza tym zawsze, ale to zawsze WD green jest na samym dole w rankingach co do szybkości dysku, więc po chuj się sprzeczacie, jak pewnie nigdy w życiu nie mieliście tych dysków.

Żałośni jesteście z waszymi radami to se można...........

no i co że ma intela, może zmieniać płytę czy podłączyć dysk do kompa który ma taki chipset i w późniejszym czasie dopiero mieć problemy, zrestzą każdy ma odmienne zdanie na ten temat ty jak widać nie liczysz sie z żadnym poza swoim

nudny się stajesz pisząc ciągle te swoje wypociny nic nie wnosząc sensownego do tematu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

henazari WD są bardzo dobre i sam je polecam. Tego WD Green nie miałem także nie mogę powiedzieć czy jest wydajny. Autorze gratuluję świetnego wyboru , gwarantuję , że nie zawiedziesz się na tym wyborze ;).

@ Robem

Olej ten element. Szkoda na niego słów niech sobie krzyczy do pustej ściany ;).

jqeuR.png

Opublikowano

kRZYSZTOFA#

Masz rację kurwa karać za takie pierdolenie o szopenie nie znają się a pierdolą od biedy ...

PS@Czemu nie dają perma na internet ?

Zagłada@ , Robem@

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Samsunga mam już 2 lata i nie narzekam :) Jeśli potrafisz wykorzystać opcję w biosie to nawet z gówna zrobisz cuda

I nie napinamy koleżanki @ :]

haha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...