Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Multiplayer

villo17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam mały dylemat dotyczący gry BF3 oraz MW3. Chce kupić jedną z gier na świętach ( Niestety tylko jedną, bo chce też nowy telefon. ). Chce tutaj sugerować się trybem multiplayer, bo single to krótka zabawa, a multi mogę poświęcić kupę czasu. Tak więc kilka pytań.:

- Czy multi jest w 100% darmowe i nie płaci się abonamentu ?

- Czy gra na multi będzie chodzić beż ścin przy moim sprzęcie oraz czy pójdą takie duże mapy jak "Caspian Order" ?

Intel? Platiunium?

E2200 @ 2.20 GHz

2.22 GHz, 3.00 GB RAM

Win 7

Gforce 9800 GT 512mb

Prędkość internetu : 25 mb/s

- Czy będą wychodzić kolejne mapy i czy będą darmowe ?

Opublikowano

Co do kompa według mnie może być problem, dla mnie za słaby procek i karta graficzna, na bf3 i mw3 musiałbyś wymienić niestety (w mojej ocenie, oczywiście mogę się mylić:) )

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Pisałem w temacie "[info] Czy pójdzie mi Battlefield?" i dostałem odpowiedź, że powinno pójść na małych. Jakbym dał na minimalne to myślę, że poszło by na multi jakoś.

Słaba karta ? W tamtym roku jedna z najlepszych. Procka możesz się czepiać, a kart za rok-dwa ^^,

Opublikowano

powiem tak poleciłbym ci BF3 ale masz trochę słabego kompa mapy będa ci sie bardzo wolno lądować a i mozesz mieć mało fps więc na święta kup MW3 a przez ten czas moze coś ci wdanie i na wiosne kupisz nowego pc ;p obie gry po zakupie sa dożywotnie darmowe w multi

Opublikowano

@UP Myślisz, że zagram sobie w BF3 na mapie CaspianOrder, na minimalnych bez lagów ? Bardziej napaliłem się na BF3 jednak mój komp nie pozwala mi na wiele -.-

Opublikowano

@Villo17 Więc tak : , Mam troszeczke lepszego procka, ale za to mam słabszą karte graf. 9400 GT :P

Mam BF i gram na MP, gram na niskich ale wszystko chodzi ! Bez żadnej ściny, lag itp. Więc nie zastanawiaj się tylko bierz BF ; ))

Mw nie polecam, moim zdaniem bf o niebo lepszy !

Opublikowano

Nie ma co kupować BF 3 na taki procek, ludzie... bierz MW 3 i się ciesz jeżeli ci się nie będzie zacinać. A karta jest dobra, nawet bardzo dobra.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Taaa, gram na średnich bez zacięć itd, a tu mi pokazało że ledwo co minimum o.O. W przyszłym tygodniu montuje procesor 4 rdzeniowy, zobaczymy co wtedy pokaże. (aktualnie mam amd athlon 5000+ [email protected] ghz)

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Który z procesorów jest lepszy, bo najwyżej przełożę z drugiego komputera.

Intel ? Pentium ? Dual CPU [email protected]

czy

AMD Athlon? Dual Core Processor 4450e

czy

Procesor Intel Celeron Dual Core E3400 2,6 GHz 1MB 800 LGA775 BOX

czy

Procesor AMD Sempron 145 2,8 GHz AM3

Troche zycie komplikujecie ^^, Pojdzie koncu na tym multi na minimalnych czy nie ?

Opublikowano

Nowe mapy są płatne najczęściej 50 zł karta graficzna do kitu mam ja i przy minimalnych troszke zacina procek też słaby ale daje rade. Na sam początek z takim kompem polecam mw 3 :)

final.jpg

Opublikowano

coś Ci się bardzo pomyliło, że Twoja karta graficzna rok temu była najlepsza... <lol2>

co do tematu, to powinien Ci BF3 na niskich pójść bez większych lagów, nie sugeruj się tak strasznie wymaganiami, bo wg wymagań powinienem grać na średnich, a gram na ultra z 30fps'ami.

Opublikowano

Czytaj uważnie. Nie napisałem NAJLEPSZA tylko JEDNA Z NAJLEPSZYCH.

Myślicie, że z tym sprzętem będzie lepiej ?

• Procesor AMD Athlon? Dual Core Processor 4450e
  • Karta graficzna NVIDIA GeForce 9800 GT
  • System operacyjny Windows 7 32bit/64bit ( Jeszcze nie wiem który będę miał. )
  • Ilość ram 3GB RAM (Będzie 4GB RAM)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...