Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VPS, czyli dedyk

Irseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Często czytam tu o serwerach dedykowanych i o boceniu na nich. Jako, że jestem nowy, mógłby mi ktoś wytłumaczyć po co jest i co daje taki serwer? Z góry dzięki.

Opublikowano

To jest loteria, jeśli zacząłeś botować, a przestałeś jest też szansa. Wg mnie o kase dla bp chodzi jedynie :-), banują tych co nie kupują uridium za przelewy, smsy, premek, podwajaczy i innych pierdół. Ja kupiłem podwajacz i premke, 2 miesiąc 24/7 i nie ma bana :-)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

mozesz wlaczac i wylaczac bota kiedy chcesz :) TO jest komputer z ktorym mozesz sie laczyc przez pulpit zdalny

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Wytłumaczę ci to poo ludzkiemu - Dedyk to jest taki duuuuży komputer który chodzi 24/7h na dobę , i jest podzielony na mniejsze części , jakimi są vps'y. Porównaj sobie technicznie dedyk/vps i już więcej nie musze tłumaczyć :)

Służa do włączania wszelkiej masci botów , stawiania serwera (to juz dedyk musi byc bo vps nie pociagnie) np. do mc lub cs , do magazynowania dokumentow i roznych plikow itd. Ogółem to taki drugi osobisty komp tylko że troche słabszy.

Opublikowano

To jest loteria, jeśli zacząłeś botować, a przestałeś jest też szansa. Wg mnie o kase dla bp chodzi jedynie :-), banują tych co nie kupują uridium za przelewy, smsy, premek, podwajaczy i innych pierdół. Ja kupiłem podwajacz i premke, 2 miesiąc 24/7 i nie ma bana :-)

Bzdura. Bocenie to loteria na bana/warna.

Opublikowano

nie pisz bzdur znak goscia co robil przelewy po 300zl i bocik i mial juz 50% czyli drugie ostrzezenie, a puszczal i inne boty klanowiczow i tylko on ma bana.
zloty1.jpg
Opublikowano

Dziwne, bo ja i kilku kolegów w tym samym czasie kupiliśmy premkę i zaczęliśmy botować, ani ja ani oni nie mają warnów. Im tylko kasa w głowie. Robił przelewy, zapewne był w topie (20), wystarczy scorearmagedon czy jakoś tak wygrać, albo top3 być już nie masz konta, jeśli było botowane, jedynie tak i podczas jp sprawdzają czy bot był na koncie, wiem co piszę, bo wiem jak to działa :-)

@edit, nie będę spamu robił, każdy ma swoje zdanie, piąteczka

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Serwery dedykowane umożliwiają obsługę i utrzymywanie wielu serwerów wirtualnych, oraz pozwalają świadczyć samodzielne usługi hostingowe wysokiej jakości. Taki serwer daje możliwość instalacji oprogramowania oraz dowolnej konfiguracji systemu operacyjnego.

to jest serwer dedykowany

Serwer VPS jest to zwirtualizowany serwer dedykowany. Pozwala na wykonywanie praktycznie wszystkich operacji jak na serwerze dedykowany. Klient otrzymuje dostęp administratora (root) do serwera. Ma możliwość instalowania własnych aplikacji i konfigurowania ich według własnych potrzeb. VPS zawiera swój własny system plików, procesów, użytkowników, aplikacji i alokacji zasobów co zapewnia pełną kontrolę nad aplikacjami i zasobami serwera.

a to vps

a jest to potrzebne do bocenia 24/7. albo ustawienia serwera gry np cs 1.6 albo minecraft. mozna go kupic na

www.exone.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...