Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KTOŚ SPRZEDAJE PRACE KAMER'A NA ALLEGRO!

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrzcie co znalazłem jak przeglądałem aukcje:

http://allegro.pl/metin-2-pl-mod-multihack-informacje-i1985733483.html

Multihack :), co prawda napisał:

* Uwaga nie jest autorem tego programu / mod do gry MMO Metin2 .

Sprzedaję tylko czas i informacje jakie posiadam na temat jego lokalizacji i opcji .

Program pozostaje własnością jego autora .

Ale to i tak praca kamer'a jeśli pozwolił mu ją rozpszestrzeniać to proszę zamknąć temat ;p

no ale ..

sygna.png

Opublikowano

Po tych słowach na czerwono można wywnoiskować że chyba nie ma zgody bo jak by miał to by napisał że autor pozwolił sprzedawać itd.

sygna.png

Opublikowano

Jakiś nie doświadczony gracz, spokojnie kupi taki bajer. Jeśli znajdzie się więcej takich, to koleś będzie sączył kase z niczego.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

JEŻELI Ma się pozwolenie to powinno się to napisać ... a nie na pisał to widocznie go nie ma, Kamer na pewno coś z tym zrobi ;)

Opublikowano

Już napisałem do Kamera, powinien dzieciaka do sądu podać bez namysłów.

Dodatkowo odszkodowanie dla Kamera, ponieważ chłopaczyna już sprzedał dwie sztuki, jedna po 9.99 zł.

Opublikowano

Ja tam beke mam z tych co kupili trzeba byc skonczonym idiota zeby nie znalesc moda czy innego hacka.

I zastanowcie sie co pierdolicie, jak na policje? Na wasze rozumowanie kamer ma isc na policje ta? xD

To rownie dobrze gameforge moglo by podac kamera, ludzie ogarnijcie sie.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Ja nic nie mówie że kamer ma iść na policje itd, ja z ty typem/typką bym sobie ostro porozmawiał : )

sygna.png

Opublikowano

No i co by ci dala rozmowa?

Jesli to ja bym sprzedawal i kamer by mi napisal cos to bym to olal i tak samo pewnie on/ona zrobi.

A zaloze sie ze jak ktos zobaczy ze to schodzi to zaraz bedzie plaga dzieci na allegro ktora bedzie to sprzedawac.

Polska

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Żeby to była własność Kamera to powinna byćzarejestrowane albo gdzies prawnie spisane na niego ;) tak mi sie zdaje ;>

242662WizKhalifa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...