Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Problem miencraft

Zoombie78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem o co chodzi ale tu jest tak ze niewazne gdzie na calej mapie nie da sie nic stawiac ani niszczyc nie ma zadnego cuboida :/

jest ustawione tak

Opublikowano

duzo ich mam WorldEdit WorldGuard AuthMe NoCheat FalseBookBlock AntiCreeper BorderGuard FalseBookExtra FalseBookIC FalseBookChat Permission FalseBookCart CommandBook SimpleSensor Log MobBounty LWC Factions iChat Jobs

Opublikowano

Heh

Serwer czasami strzela focha niestety. Sam mialem podobny problem. Dla niektórych dane miejsce będzie nie dostępne ponieważ minecraft ma dany kod wersji dzięki czemu serwer może czasami mieć zryte blędy nie pozwalające na kopanie czy stawianie klocków w danym miejscu. Chodź w sumie nie musi, to zależeć od kodu wersji. Może być, to spowodowane blokacją Numeru ID - IP, Łącze jakie się ma itd. Nie mam pojęcia jak ten cholerny psujący krew w żyłach bug naprawić więc mogę ci doradzić 2 rzeczy:

1: Zmień mapę (o ile, to mozliwe)

2: Zamieść folder World'a Serwerowego do pliku WinRAR a następnie importuj go na jakąś strone (polecam megaupload). Następnie zrób nowy serwer i zainstaluj swój już wcześniej z inmportowany na strone folder ze światem.

Jako, że tę opcje są dość ryzykowane odradzam ich i powierzam rozwiązanie problemu komuś innemu

Opublikowano

Zobacz nitka czy nie ma cuba, sprawdz czy w permissionach kazda grupa ma poprawnie nadane build:true oraz czy nie jest to na spawnie. Mogles w piku server.properties zmienic ochrone spawu na ogromna

Opublikowano

problem rozwiazany, zmienilem wszystkie pliki i mape...

ciesze się, że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...