Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Fast Rang?

Dizz123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

plantuj i rozbrajaj bombe z kumplem na serverach karkand

Pasjonat
Opublikowano

Są 2 sposoby a przynajmniej mi znane ^^.

1. Na zwykłych też możesz znajdźcie serwer na którym już od 2 osób można grać i to musi być rush czyli szturm.

I razem z twoim kolegą np ty podkładaj bombę a twój kolega niech rozbraja. I potem się zamieńcie.

2. Ewentualnie jest inny sposób ale do tego potrzeba 4 osób i ten sposób jest tylko na medyka.

Ustawiacie się w kwadracie i każdy musi mieć defibrylator i jeden zabija tego obok siebie i inny go odradza i tak w kółko.

Jeśli pomogłem to liczę na "Lubie to"

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

Nie ma zadnego buga na expa... hackow raczej tez nie.

Najlepszy sposob to stat padding , ale nie wiem czy sa jakies serwery z tym , bo z tego co widze kolesie reportuja non stop takie serwery

Najlepiej to kupic x22 xhook'a i expic ;D

Ta ale lepiej to nauczyc sie grac i zaden x66 krook nie jest ci potrzebny

GunzAlex.png
Opublikowano

Wpisz w wyszukiwarce serverów 'Boost' Wysokczy ci taki server, wbij tam. Zawsze ktoś się znadzie kto chce popaddingować.

Pomogłem?

Daj Lajk. !

Opublikowano

Są 2 sposoby a przynajmniej mi znane ^^.

1. Na zwykłych też możesz znajdźcie serwer na którym już od 2 osób można grać i to musi być rush czyli szturm.

I razem z twoim kolegą np ty podkładaj bombę a twój kolega niech rozbraja. I potem się zamieńcie.

2. Ewentualnie jest inny sposób ale do tego potrzeba 4 osób i ten sposób jest tylko na medyka.

Ustawiacie się w kwadracie i każdy musi mieć defibrylator i jeden zabija tego obok siebie i inny go odradza i tak w kółko.

Jeśli pomogłem to liczę na "Lubie to"

co do 2 sposobu to wystarczą 3 osoby - 2 medyków i osoba która nabija

medycy podnoszą siebie nawzajem a osoba strzela

5883373633_0bd61e6911.jpg

Opublikowano

GunwAlex' to forum jest dla hackow dzieciaku !!! Mpc= Multi Player Cheats ;D?? a Nie OFBF3

Nie ma zadnego buga na expa... hackow raczej tez nie.= jak nie znasz to nie pierdo* jest na modyfikowanych plikach serwerowych. Za to niby banów nie bylo ale staty czyscili ;D

Opublikowano

-.-

Wbijasz z kolega na pusty serwer, on wbija heli na jakis punkt gdzie jest lotnisko i go przejmuje, następnie ląduje na tym lądowisku, a ty tez tam wbijasz i neutralizujesz falgę, koniecznie apc, i podjeżdzasz obok i walisz mu w ogon a on się leczy cały czas a ty masz punkty.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...